Tarsus idmanyurdu kulüp İkinci Başkanı Salih Erdoğan,  iç ve dış transferde dengili ir  transfer politikası izleyeceklerini  belirtti.
Yeni sezon transfer dönemine birkaç gün içerisinde başlayacaklarını dile getiren İkinci Başkan Erdoğan, daha  önce  izledikleri oyuncuları kulübe davet ettiklerini ve bir ön görüşme yaptıklarını açıkladı.
Erdoğan, oluşturdukları transfer komitesi tarafından davet edilen oyuncular ile masaya  oturduklarını ve görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederek şunları  söyledi:“Yeni sezon öncesi  dış transferde anlaşmak istediğimiz oyuncuları kulübümüze davet ettik. Transfer komitesi arkadaşlarımızla birlikte  kulübümüzün verebileceği rakamı belirttik. Görüştüğümüz oyuncularda kendilerinin istediği fiyatı belirttiler. Fakat kulübümüz  taban  ve tavan fiyatları ile oyuncuların istediği transfer ücretleri  arasında  çok fark bulunuyor. Bu nedenle sıkıntı yaşadık. Ciddi şekilde  anlaşmak istediğimiz oyuncuların söylediği rakamları bizler veremeyiz. Bunu da oyuncuların kendilerine  söyledik.Kulübümüzün  içinde bulunduğu maddi durumda  ortada”
Takım içerisinde  dengeleri  bozmayacak şekilde  transfer yapmak istediklerini vurgulayan Tarsus idmanyurdu İkinci başkanı Salih Erdoğan, transfer konusunda  acele  etmeyeceklerini ince eleyip sık dokuyarak, Tarsus idmanyurdu’nun menfaati doğrultusunda, takımın gücünü  artıracak fayda getirecek nokta transferler yapacaklarını söyledi.
İkinci Başkan Erdoğan, Tarsuslu işadamlarının satışa çıkaracakları  kombine bilet alarak maddi katkıda bulunmalarını sözlerine ekledi.