Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
Pamukspor'dan Güzeloğlu'na ziyaret!

9260 kez okundu . 1 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 12.07.2012 21:25:00

Pamukspor Kulüp Başkanı Aydın Kahraman, Kulüp Koordinatörü Suat Özdal, Antrenör Murat Oğuz ile sporcular Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.  

Bölgesel Amatör Ligi play-off grubunu ikinci sırada tamamlayan Mersin Pamukspor Kadın Voleybol Takımı, gelecek sezon Aroma Bayanlar 3. Ligi’nde mücadele edecek. 

Kulübün yakalamış olduğu bu başarıdan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Vali Güzeloğlu, Pamukspor’u kutlayarak şöyle konuştu: “Biliyorsunuz ki, voleybol kadın milli takımımız dünya çapında büyük başarıya imza atarak ilk defa olimpiyat düzeyinde katılmaya hak kazandı. En önemlisi de takım olmayı başardılar. Takımlar bir bütün olarak aynı doğrultuda düşünür, oynar, aynı şeyi hisseder ve kendini aynı şeye konsantre ederse başarılı olur. Takım sporlarında oyuncuların birbirini çok iyi tanıması gerekir. Hele de voleybolda anlık refleksler oyunun kaderini belirlemektedir. Çok şükür voleybolda ve basketbolda Türk kadın sporcuları uluslar arası alanda olimpiyat düzeyine geldiler. Şimdi sıra olimpiyatlarda başarı elde etmeye geldi. Türkiye artık her alanda bu güçlü yürüyüşüne devam ediyor" 

2013 Akdeniz Oyunları’nın yaklaşık 1 yıl sonra Mersin’de yapılacağını hatırlatan Güzeloğlu, “Oyunlar kapsamında Türkiye’nin ve dünyanın en güzel spor tesislerini Mersin’de yapıyoruz. Ama tesis yapmak yetmez. Bu tesislerde sizin gibi gençleri buluşturmak ve geleceğin şampiyonlarını o tesislerle kavuşturmak gerekiyor” diye konuştu

Sporculara bazı nasihat ve öğütlerde de Güzeloğlu, bundan sonraki süreçte sporculardan centilmenliği ve aralarındaki güzel dostluğu kaybetmemelerini isteyerek, şöyle devam etti: “Adınız gibi pamuğun temizliğini, berraklığı ve keyfini yansıtın. Spor altyapısı bakımından Mersin çok zengin bir şehirdir. Sporun hemen hemen her branşında temsil ediliyoruz. Sizin sayenizde voleybolda da bunu yaşadık. Bu Türkiye’de Anadolu’da çok az bir kente nasip olabilecek bir başarıdır. Kararlılığınızı bozmayın ve hiç kimseden de gözünüzü korkutmayın. Yeter ki takım olun, çok çalışın, birlikte dayanışma içinde olun. Başarı gelecektir. Yakın bir gelecekte hedefinizi bugünkü filenin sultanları ablalarınız gibi olimpik milli takımımızın oyuncusu olmayı koyun. Sonrasında transfer tekliflerinizi beyninizde hazırlayın. İnanır, çalışır, küçük yaştan itibaren kendinizi bununla buluşturur iseniz başarı size gelir. Fark edilmek için fark yaratacaksınız. Sıra dışı olmak için sıradanlığı aşacaksınız. Yoksa hiç kimse başarıyı altın tepsi içinde hiç kimseye sunmaz. Her başarının altında ve taktiksel gelişimin gerisinde binlerce saat emek, gayret ve ter dökmek vardır.”

"Hedefimiz 2. Lig’e çıkmak"

Pamukspor Kulüp Başkanı Aydın Kahraman ise Pamukspor’un iki yıl önce spora gönül vermiş arkadaşlarla birlikte kurulduğunun bilgisini vererek, “Mersin Pamukspor Kulübü olarak Çukuruva’nın simgesi olarak pamuğu seçtik. Forma renklerini de Mersin İdman Yurdu renklerinden esinlenerek kırmızı lacivert ve beyaz yaptık. Bu yıl üstün mücadelemiz sonucunda 3. Lige yükseldik. Oluşumumuzu tamamladık ve şartlarımızı yerine getirdik. Federasyona teminatımızı verdik. Hayırlısıyla bu yıl 3. Ligde mücadele edeceğiz. Hedefimiz bu yıl 3. Ligde play-off oynamak. Kuruluş öykümüz çok kısa olmasına rağmen Akdeniz oyunları arifesinde de bir başarı sergileyerek 2. Lige çıkmayı düşünüyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz. Deneyimli ve yetenekli oyuncularımız var” ifadelerini kullandı.

Kulüp Koordinatörü Suat Özdal ise tüm oyuncuların alt yapıdan yetiştiğini ve sadece yeni sezon için bir tane deneyimli oyuncu transferi yaptıklarını kaydederek, Mersin Pamuk Spor’un bu sezon yaptığı 10 maçtan 9’unu kazanarak ligi ikinci sırada tamamladığını belirtti. Yapılan play-off maçları sonucunda yükselme şanslarını aslında kaybettiklerini ifade eden Özdal, şunları kaydetti: "Ancak, Türkiye Voleybol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada Bölgesel Amatör Ligi’nde gruplarını birinci sırada tamamlayan takımlar 3. Lig’e yükselmeye hak kazanırken, çekilen takımların sayısının artması sebebiyle, grup ikincilerinden en iyi 2 takımın daha 3. Lig’e yükselme hakkı kazandığı belirtildi. Bu iki takımdan biri de Mersin Pamukspor oldu. Bu konuda gerekli müracaatlarımızı yaptık. Artık, gelecek sezon sponsorlarımızın desteği ile 3. ligde başarılı bir grafik sergilemek istiyoruz. Mersin bölge voleybolunu tetikleyin bir güç olmak ve voleybolun gelişimi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Böylelikle Mersin’in spor kenti olma yolunda adım adım ilerlemesinde katkı sunmayı hedefliyoruz." Özdal, ayrıca takımın geldiği noktada emeği geçen başta sporcular olmak üzere antrenör Murat Oğuz’a ve kendilerini sezon boyunca yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. 

Paskolik.com



Haber Etiketleri
Pamukspor | Vali | Hasan Basri Güzeloğlu | Aydın Kahraman | Suat Özdal |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 
MEZİTLİ KIRMIZI LACİ13.07.2012

PAMUK SPORUN MACLARINI BURADAN YAYINLAR İSENİZ MEMNUN OLURUZ. TAKIMIMIZI DESTEKLEMEK NLAZIM. MEDE OLSA HEPSİ KIRMIZI ŞEYTAN BUNLARIN. AYRICA GULŞAHA VE ARKADASKLARINA BASARILAR DİLERİM...

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com