Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
LİDERİN GÖZÜ KARA

1266 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 24.12.2000 17:40:00

 Çok iyi bir ilk yarı geçiren Mersin ekibi devre arasında 1 transfer yapmayı düşünüyor. Takımın ilk yarı performansı ve ikinci yarı hedefleri ile ilgili bilgilendirme yapan Genel Menajeri Ozan Kaya ilk yarı hedeflediğimiz yerdeyiz diyerek,

TÜM MAÇLARIMIZI DEPLASMANDA GİBİ OYNADIK

“Öncelikle ilk yarıda bizlere ev sahipliği yapan ve mücadelemize ortak olan tüm rakiplerimize teşekkür ediyoruz. Şükürler olsun ki bizim içinde rakiplerimiz içinde kazasız belasız bir ilk yarı tamamladık. Tabi ilk devreye yetişmeyen salon tadilatımız nedeni ile tüm maçlarımızı deplasman da oynamak zorunda kaldık. Mut ilçemizde iki maç oynasak da bizim içinde deplasman olarak geçti.

İl içinde de salon antrenmanı yapamayınca işin açıkçası sezonun ilk yarısının daha zor olacağını tahmin ediyorduk. Çünkü çimde ve beton da antrenman ve küçük bir okulun salonunda antrenman ile 3 tane süper ligden düşen takım ve en az üç sezondur liglerde mücadele eden takımlar arasında mücadele etmek en önemlisi ise bizim gibi yeni oluşum olan kulüp için oldukça karamsar duruyordu.

Bide bunların üstüne yeni teknik kadro ve A takım kadrosunda bulunan 15 sporcumuzun Mersinli kızlarımızdan oluşu ile birlikte sporcuların tecrübe eksikliği de üstlerine eklenince işimiz biraz daha karamsar hal alıyordu. Ama teknik ekibimiz ve sporcularımız olağan üstü gayret ile saha da mücadele ettiler.

Maç öncesi yaptığımız rakip salonu antrenmanı ile hazırlıklarını yaptılar ve saha da her şeylerini ortaya koyarak mücadelelerini sergilerdiler. Tecrübeli sporcumuz İlke Şen’ in de saha içerisinde yaptığı fedakâr ablalık sayesinde iyi sonuçlar alarak ilk devreyi lider kapatmak nasip oldu. Mardin’de 4 günlük kamp ile en iyi şekilde hazırlanıp çıktığımız Sivas maçını kaybetmek bizleri fazlası ile üzdü.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Sivas maçı sonrası ekibimiz daha çabuk birbirleriyle kaynaştı ve mücadele azmini daha yukarıya taşıdı. İlk devrede bizleri en çok üzen müsabakalarımızı taraftarlarımızın seyretmemesi oldu. Ama en çok sevindiğimiz ise Mut ilçemizde oynadığımız iki müsabaka da tribün de Mersin de Hentbol ün içinde olan kimsenin olmamasına rağmen, iki müsabaka da bizleri müsabaka sonuna kadar destekleyen 150 taraftarın oluşması oldu. En azından 150 kişilik bir Hentbol ailesi daha kazanmış olduk.

Birinci devre sonunda teknik ekibimiz sporcularımıza 5 günlük izin verdik. 10 Aralık da toplandık, 20 Aralık da 10 günlük bir kamp yaparak hem Türkiye Kupası hem ikinci yarıya hazırlıklara başlayacağız. Ay sonu gibi salon tadilatımız tamamlanacak, ikinci devre Adasokağı ve Olimpik Pazar müsabakaları dışında 7 müsabakamızı evimizde oynayacağız.

 

HEDEF DEĞİŞEBİLİR

Yönetimimiz ve seyircimiz önünde daha iyi müsabakalar oynayarak iyi sonuçlar almak için mücadelemizi saha içinde rakiplerimiz ile yapacağız. Rakiplerimize de iyi bir ev sahipliği yaparak Hentbol ün marka değerini yükseltmek için mücadelemizi sergileyeceğiz. Bu sezon için hedefimiz play-off lara kalmak olsa da sezon sonunda ne olur bilemeyiz.

Ama yönetim kurulumuzdan aldığımız destek ile Süper Lige çıkabilirsek de orada ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğimize inanmaktayız. Amacımız Ülke ve Mersin Hentbol’üne uzun yıllar hizmet etmek ve bir marka haline gelmektir. İkinci yarıda tüm liglerde mücadele eden takımlarımıza kazasız ve belasız müsabakalar dilerim. “ dedi. Takımı olduğu gibi koruyan Mersin temsilcisi en fazla 1 transfer yapacak. 3 Ocak 15 Ocak  tarihlerinde ise Mersin’de kamp yapılacak.

 

 

 


1

Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com