Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
LİDERLER DEĞİŞMEDİ

1116 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 9.11.2000 16:40:00

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligde 2’nci hafta geride kaldı. A grubun da ilk hafta liderlik koltuğuna oturan Anamur Belediyespor bu haftada kazanarak liderliğini korudu. Ligde 2’de 2yapan diğer takım Homurlu 1951 Spor da puanını 6’ya çıkartarak ligde ikincilik koltuğuna oturdu. B grubunda ise 2’de 2 yapan Akdenizgücü ve K.Milliyespor ilk iki sırayı paylaştı. Her iki grupta toplamda 28 gol atıldı. 2 hafta üst üste maça çıkmayan Gülnar Belediyespor bir alt lige düşen ilk takım oldu.

 

KOLTUĞU SEVDİ

A grubunda İlk hafta  Boynuincelispor’u 9-1 gibi farklı skorla geçen Anamur Belediyespor liderlik koltuğuna oturmuştu. Bu hafta evinde ligin güçlü ekiplerinden Toroslar Belediyespo’u 2-0 gibi net skorla geçen Anamur temsilcisi liderliği kimseye kaptırmadı. Baştan sona üstün oynayan Anamur ekibi atılan 2 golün yanı sıra bir çok gol pozisyonu üretti. Konuk ekip Toroslar Belediyespor ise kontra atak oynayarak gol bulmaya çalıştı. Anamur bulduğu gol pozisyonlarından 2’sini değerlendirince karşılaşma 2-0 sona erdi.

 

HOMURLU COŞTU

Her sezon mütevazi kadro kuran, kendi yağı ile kavrulmaya çalışan Homurluspor lige çok iyi giriş yaptı. İlk hafta şampiyonluk mücadelesi veren Tarsus Belediyespor’u kendi evinde 2-1 yenerek haftanın sürprizine imza atan Homurlu ligin 2’nci haftasında bu defa Akdeniz Belediyespor’u 5-1 yenerek ne kadar kaliteli takım olduklarını gösterdi. Maça hızlı başlayan ev sahibi Homurlu rakibini kendi sahasına hapsetti. Güzel oyununu  golle süsleyen Homurlu karşılaşmayı 5-1 kazanarak Anamur Belediyespor’un ardından 2’de 2 yapan tek takım oldu.

 

ENERJİ OLMAYINCA YARIM KALDI

Suni Çim sahada oynanan Mersin Yolspor Tarsus Belediyespor maçı yarım kaldı. İlk yarı gün ışığında oynanan karşılaşmada ikinci yarı hava kararınca maç yarım kaldı. Maçın oynanan sahanın bulunduğu bölgede elektrikler kesik olunca sahanın ışıklandırma sistemi açılamadı. Havanın kararması ile maçı yöneten hakem tarafından maç ileri bir tarihe ertelendi.

 

İLK KÜME DÜŞEN EKİP OLDU

Süper Amatör Ligin gediklisi Gülnar Belediyespor hemen hemen her sezon zorlanarak çıktığı lige veda etti. İlgisizlik ve ekonomik sıkıntılardan dolayı ligde ilk iki hafta sahaya çıkamayan Gülnar Belediyespor bir alt lige düşerek Süper Amatör lige veda eden ilk takım oldu.

 

AKDENİZGÜCÜ BU SEZON FARKLI

A grubu kadar çekişmeli geçen B grubunda da lider değişmedi. Karacailyas Vetranlar takımını  6-0 yenen Akdenizgücü liderliği sevdi. Lige galibiyetle başlayan rakibini iyi bir futbola yenen Akdenizgücü liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı. İyi bir çizgi yakalayan Akdenizgücüspor bu performansı devam ederse zirveye oynayarak şampiyonluk yarışında bende varım diyecek.

 

ALT YAPININ BAŞARISI

Mersin’de alt yapı denince ilk akla gelen kulüplerin başında gelen Kuvayi Milliyespor kendi evlatları ile lige çok iyi giriş yaptı.İlk iki maçını kazanan K.Milliye 6 puan ile 2’nci sırada yer alıyor. Bu hafta evinde Ormanspor’u 4-0 yenen K.Milliyespor averaj ile haftaya 2’nci sırada girdi. Sergilediği futbolla da beğeni toplayan ekip ligde bir çok takımın canını yakması bekleniyor.

 

NET KAZANDI

Çukurova Birlik FK Tarsusspor takımını 3-0 gibi net skorlar geçerek ilk puanını aldı. Başa baş oynanan karşılaşmada girdiği pozisyonları değerlendirmesini bilen Çukurova Birlik 3-0 gibi net skorla kazanarak haftaya 3 puanla girdi. 3 puan ile 3’ncü sırada yer alan Çukurova ekibi genç oyuncularla bu sezon fark fark yaratması bekleniyor.


1

Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com