Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
TARSUS TEK DARBEYLE YIKILDI!

2522 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 1.11.2020 14:55:00

ALİ ŞANLI

Misli.com TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 8. haftasında İstanbul’da Pendikspor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, rakibine 1-0 mağlup oldu. 4-0’lık Mamakspor galibiyetinin ardından Pendik deplasmanından yenik dönen Tarsus, haftayı puansız kaparak 12 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Müsabakaya Pendikspor başladı. Maçın ilk dakikalardan itibaren yedek kulübesinde hareketli bir görüntü sergileyen Pendikspor Teknik Direktörü Hüseyin Klapar, adeta artı bir oyuncu gibi Pendiksporlu futbolculara yardımcı oldu.

Teknik direktör Ergün Penbe’nin yönetiminde Pendikspor’un karşısına çıkan Tarsu İdman Yurdu maçın ilk dakikalarında kontrollü bir oyun anlayışı sergiledi.

8.dakikada, Tarsuslu futbolcunun ceza sahası dışından plase ile Pendikspor kalesinde gönderdiği şut, sol direkte patladı.

Müsabakanın ilk çeyreği geçilirken, maçı Pendikspor tribünündeki localardan takip eden Pendikspor taraftarları, hakemin çalmadığı yada yanlış çaldığını düşündükleri düdüklere tepki gösterdi.

Pendikspor bu müsabakaya çift forvet anlayışıyla çıkarak doğru bir karar verdiğini daha ilk dakikalardan belli etti. Önde baskı uygulayarak rakibini zor durumda bırakmaya çalışan taraf Pendikspor oldu.

Oyunun ön planında, Özgür İleri’nin top kayıpları Pendikspor zorlasa da kaptırdığı topu tekrar geri alma becerisi, Özgür İleriyi artı duruma geçiren özellikleri arsında göründü.

Pendikspor’un en büyük zafiyeti, dönen topları karşılayamamak olarak söylenebilir. Ayrıca oyunu açmada zorlanan Pendikspor, dar alanda kısa paslaşmalarda da pek başarılı sayılmaz.

Dakikalar 17’yi gösterirken sağ kanattan havalanan top kafalardan sekti ve Pendikli Göksu ile buluştu. Göksu’nun şık kafa vuruşuyla Tarsus ağlarıyla buluştu 1-0.

21.dakikada Pendikspor yarı sahasında etkili olan Tarsus İdman Yurdu, kaleye gönderdiği bir plase vuruşla Pendikspor kalecisi Emre Aydın’ı zora soktu. Bu pozisyonda Tarsus İdman Yurdu golle buluşamazken Pendikspor kalecisi Emre Aydın başarılı bir kurtarış yaptı.

27.dakikada, sağ kanattan açılan orta neticesinde Pendikspor ceza sahasında bomboş kalan bir Tarsuslu oyuncunun kafa vuruşunu, yine kaleci Emre Aydın kontrol etmeyi başardı.

Bu maçın ayrı bir motivasyon ile hazırlanan Mehmet Sıddık İstemi, Pendikspor’da fark oluşturan oyuncular arasındaydı.

Maçın 28.dakikasında sarı kart gören Pendikspor futbolcu Fatih Cerlek, bir başka pozisyonda rakibini yerde bıraktı. Bu pozisyonda Tarsus İdman Yurdu yedek kulübesinden oldukça sert itirazlar geldi. Fatih’in sarı kart görmesini isteyen Tarsus ekibi, istediği sonucu alamadı.

İlk yarı Pendikspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanırken, tribünden Hüseyin Kalpar tezahüratları yükseldi. Teknik direktör Hüseyin Kalpar sevgi gösterisi gösteren Pendikspor taraftarı , ilk yarıda oynanan oyundan memnun görünüyordu.

İkinci yarıya Tarsus hızlı başladı.

50. dakikada bariz ofsayt vermeyen yan hakem, Tarsuslu futbolcunun kaleci ile karşı karşıya kalmasına neden oldu. Tarsuslu futbolcu bu pozisyonu değerlendiremedi ve top dışarı çıktı.

57.dakikada ikili mücadele ile yerde kalan Pendiksporlu Ömer Kandemir, yerini Ercüment Eray Ataklı’ya bıraktı.

65.dakikadan itibaren Tarsus’un motivasyonu düştü. Top kayıpları başladı. Tarsus İdman Yurdu genellikle Pendikspor’un sol kanadından gelmeyi tercih etti. Maçın sonlarına doğru Tarsus ekibi ataklarını sıklaştırdı.

Maçın sonuna 6 dakika uzatma ilave edildi.

Ercüment Eray maça girdikten sonra vasat bir oyuncu profili çizdi. Önündeki topa koşmayan, top kayıpları yapan, henüz hazır olmayan bir oyuncu profili sergiledi.

Pendikspor zorlu geçen müsabaka sonrası, evinde 3 puan almayı başardı. Tarsus ise kente eli boş döndü.

Stat: Tarsus Şehir

Hakemler: Adnan Deniz Kayatepe xx, Mert Baykal xx, Enes Biroğlu xxTarsus İdman Yurdu: Barış xx, Mehmet Cansın xx, Yasin xxx, Nurullah xx, Ali Yavuz xx (Ferhat dk. 75 x), Yılmaz xx (Samet dk. 31 x), Erkan xx, Artun xx (Mehmet Kaan dk.80 x), Alperen xx, Sefa xx, Onur xx

Pendikspor: Mehmet Cinpir xx, Süheyl xx, Erdinç xx, Salim Farsak xx, Ahmet xx, Salim İyik xx (Marlon dk. 54 x),Ömer xx, Oktay xx (Gökhan dk. 73 x), Bekir xx (Yakup dk. 59 x), Mahmut xx, Mehmet Zahit xxGol: Yasin (dk. 83 ) (Tarsus İdman Yurdu)Sarı kartlar: Sefa, Alperen, Barış (Tarsus İdman Yurdu), Süheyl (Pendikspor)


1

Haber Etiketleri
mersin | tarsus | idmanyurdu | futbol | pendikspor | 2lig |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com