Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
15 TEMMUZ KUPASI MESKİ SPOR’UN OLDU

3763 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 5.09.2018 11:26:00

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futbol Turnuvası’ sona erdi. İki gün süren kıran kırana mücadeleler sonunda Meski Spor finalde rakibi Tarsus Belediyespor’u 3-2 skorla yenerek şampiyon oldu. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından ’15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kupası ve Amatör Spor Kulüplerine Ayni ve Nakdi Yardım Töreni’ gerçekleştirildi. İki gün boyunca devam eden 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kupası Turnuvası’nda Meski Spor, Tarsus Belediyespor, Erdemli Belediyespor ve Yol Spor takımları mücadele etti. ‘Bir Olursak Biz Oluruz’ sloganıyla Mersinli Ahmet Stadyumu’nda düzenlenen turnuvada maçı izleyenler arasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Osman Yıldızbakan, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Mersin Şube Başkanı Mithat Ertaş,  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mersin İl Temsilcisi Ahmet Karataş,  Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüpoğlu, Meski Spor Kulüp Başkanı Baha Günhan Güngördü,  Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü As Başkanı Hikmet Avşar, amatör spor kulüplerinin başkanları, yöneticileri, antrenörler ve Mersinli vatandaşlar yer aldı.

KUPAYI KALDIRAN TAKIM MESKİ SPOR

Gerçekleştirilen final karşılaşması öncesinde futbolcular ve taraftarlar 15 Temmuz şehitleri anısına 1 bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Saat 18.00’da oynan final maçında Meski Spor, rakibi Tarsus Belediyespor’u 3-2 skorla mağlup ederek birincilik kupasının sahibi oldu. 90 dakika süren mücadeleler sonunda kupayı Meski Spor kaldırdı. Turnuva sonucu şampiyon olan Meski Spor, kupa ve madalyalarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Üçüncülük ve dördüncülük için mücadele eden Yol Spor ve Erdemli Belediyespor karşılaşmasından 1-0 galip gelen Yol Spor üçüncülüğü elde ederken, Erdemli Belediyespor ise dördüncü oldu. Ödül töreni sonrası kupa ve madalyalarını alan futbolcular Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek sevinçlerini paylaştı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİ’NE 182 BİN TL NAKDİ YARDIM

Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneği bozmayarak Amatör Spor Kulüplerine ayni ve nakdi yardımda bulundu. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kupası Futbol Turnuvası ödül töreninin ardından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz amatör spor kulübü başkanlarına ve temsilcilerine gerçekleştirilen tören ile yardımları iletti. Amatör Spor Kulüpleri’ne yapılan ayni ve nakdi yardımlar kapsamında, 1 tanesi Ampute Futbol Takımı olmak üzere 6 engelli, 4 bayan toplam 89 amatör futbol spor kulübüne 182 bin TL nakdi yardım ile forma takımı, tekmelik, krampon, çanta, yağmurluk ve eldivenden oluşan malzeme yardımı yapıldı. Amatör Spor Kulüplerine Ayni ve Nakdi Yardım Töreni’nde bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak Tarsus’ta yıllar önce başlattığımız amatör spor kulüplerimize destek olayını Mersinimizin genelinde yaygınlaştırmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tabi ki Mersin konumu itibariyle sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en önemli ve en anlamlı yerleşim yerlerinden birisi. Şehrimiz bütün ilçeleriyle birlikte sporun her türlüsünü yapmaya uygun. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spor kulüplerimizin tamamına her yıl olduğu gibi bu yıl da destek veriyoruz. Vereceğimiz malzemeler gerçekten kaliteli malzemeler. İnşallah verdiğimiz bu destekler Mersin’deki sporun gelişmesine, büyümesine, yeni yeni gençlerin spor sahalarında yer almasına, Aziz Atatürk’ün belirttiği gibi ahlaklı, centilmen, çevik ve aynı zamanda zeki gençlerin yetişmesine vesile olur.  Mersin’de özellikle Akdeniz Oyunları vesilesiyle  kentimize kazandırılan bütün tesislerin dolu dolu kullanılmasını, Mersin’de bir spor kültürü oluşturmasını ve gençlerimizin birbiriyle yakınlaşarak hemşericilik bilincini geliştirmesini yürekten arzuluyoruz. Bu dağıtacağımız malzemelerin bütün kulüplerimize, bütün oyuncularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. 15 Temmuz Turnuvası’nda koşturan, emek veren, ter döken bütün sporcularımız, futbolcularımıza ve kulüplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.



Haber Etiketleri
mersin | haber | büyükşehir belediyesi | 15 temmuz demokrasi şehitleri futbol turnuvası | meskispor | |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com