Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
OYUNCU VER TESİSTE KAL!

8515 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 10.08.2018 11:40:00

Mersin İdman Yurdu’nun, Macit Özcan Tesisleri’nden çıkarılması ile ilgili ortaya atılan şok iddialar gündeme bomba gibi düştü! TİY’in, MİY’den istediği iki futbolcu karşılığında tesislerde konaklama sorununun çözüleceği yönündeki açıklamalara tepki sert oldu. Mersin İdman Yurdu’nda sular durulmuyor. Son yıllarda ekonomik sorunlar ve transfer yasağı ile boğuşan Kırmızı Lacivertliler, amatör kümeye düşmesine rağmen huzur bulamadı. Tesisi ve kulüp binası olmayan ancak bugüne kadar Macit Özcan Tesislerini kullanan Mersin İdman Yurdu, buradan da çıkarılıyor. Yeni seçilen Mersin İdman Yurdu yönetimi yaptığı basın açıklaması ile Macit Özcan Tesislerinden çıkarılma sürecinin perde arkasını açıkladı. Açıklamada en dikkat çekici bölüm ise Tarsus İdman Yurdu’nun Teknik Direktörü Özcan Kızıltan’ın kendilerini aradığı ve istedikleri 2 oyuncuyu vermeleri durumunda tesis sorununu çözeceği iddiası oldu.

“GELİNEN NOKTADA HERKESİN SUÇU VAR”

İşte mersin İdman Yurdu’nun yapmış olduğu basın açıklamasının tamamı; “Görevi devir aldıktan sonra vali ve belediye başkanını ziyaret edip görüşlerini almak istedik. Sayın Valimiz Ali İhsan Su ile görüştük. Fakat Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ile 4-5 defa randevu talep etmemize rağmen geri dönüş olmadı. Biz ısrarla randevu almak istedik. En son 3 Ağustos günü görüşmemizi gerçekleştirdik. Kulübümüz adına sıkıntılarımıza çare olacağını düşündüğümüz Burhanettin bey bizi çok farklı karşıladı. Hazırladığımız bütçeyi ve takımla ilgili projelerimizi anlatmaya başlarken maçlarımızı Mersin Stadyumu’nda oynama çabamız ile ilgili ‘Süper Lig ve PTT 1. Lig zamanı oraya kimse gitmedi şimdi mi gidecek? Neden aldınız?’ tepkisi verdi. Bu tepki zaten bize bakış açısını baştan belli etmişti aslında. Ama yinede takım kuracağımızı amatörde de olsa bu takımın bu şehrin değeri olduğunu söyledik ama karşılığında ‘Siz artık amatör kulüpsünüz tesislerden çıkmanız gerekiyor. Zaten ilgili yazı size ulaşır’ yanıtı aldık. Biz de Burhanettin beye ‘Bu takım amatör lige düşmüşse siz de dahil herkesin bunda suçu var. Amatör dahi olsa Mersin İdman Yurdu başka Kulüpler ile aynı kefeye konulamaz’ dedik. Sonrasında Tarsus İdman Yurdu’nun bizden 2 oyuncu talep ettiğini dile getirdik. Kendisi de ‘Evet onlar için neden bonservis bedeli istediniz?’ dedi. Biz de bizim herhangi bir gelirimizin olmadığını yeni alınan oyuncuların, hocalarımızın ve kulüp personelinin maaşlarını ödememiz gerektiğini o anlamda paraya ihtiyacımız olduğunu dile getirdik. ‘Sizler bu anlamda destek olursanız verelim’ dedik ama olumlu cevap alamadık. Sonrasında görüşmemiz başka ziyaretçiler olduğu için yarım kaldı. Pazartesi sabahı kulübe Burhanettin beyin dile getirdiği gibi ilgili yazı geldi. Bütün bunlara rağmen kulübümüz menfaatleri için susmayı tercih edip, farklı şekillerde Burhanaettin beye ulaşıp bu durumun düzeltilmesi çabası içinde iken kulübümüze yakın bir hoca arayarak kendisini Tarsus İdman Yurdu hocası Özcan Kızıltan’ın aradığını, oyuncuları onlara verirsek Burhanettin beyle görüşüp tesis de kalmamızı sağlayacağını söyledi. Yaşananlar üzerine bu açıklamayı yapma gereği duyuyoruz.

“BU CESARETİ NEREDEN ALIYORLAR?”

Şimdi Burhanettin beye soruyoruz: Biz 1 aydır sizinle görüşememiş iken Perşembe günü Tarsus İdman Yurdu yönetimi ziyareti sonrası bizi Cuma günü davet etmeniz tesadüf mü? Tarsus İdman Yurdu hocası bile bizi tesis de kalmamızı sağlayacak gücü kuvveti kimden alıyor? Veya Mersin İdman Yurdu kendi ilçe takımının hocasının bile acırcasına tesis de kalma sözü verilecek kadar al aşağı edilmiş bir kulüp mü? Bizi önceki profildeki, ihaleci, ruhsatçı, yancı, menfaatçi yöneticiler ile karıştırmayın. Bizi kimse satın alamaz. Parayla kandıramaz”.



Haber Etiketleri
mersin | spor | mersin idman yurdu | tesis | sorun | macit özcan tesisleri | tarsus idman yurdu | |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com