Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
BOL GOLLÜ HAFTA

1722 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 5.02.2018 15:55:00

 

Mersin Süper Amatör Liginde son düzlüğe girildi.Ligin bitmesine 7 hafta kaldı. Lider İçelspor Ligin 3’cü haftasında devraldığı Liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadan son düzlüğe girdi. Bu hafta oynanan maçlarda ise gol yağmuru yaşandı.37 golün atıldığı haftada  en farklı galibiyeti Meskispor aldı. Lige veda etmesi kesin gözüyle bakılan Reşadiyespor’u 10-1 yendi.

LİDER 6 ATTI 6-0

19 haftada topladığı 55 puanla Liderlik koltuğunu sağlama alan İçelspor en yakın takipçisi Meskispor’a da 7 puan fark attı.Bu hafta tehlikeli bölgede yer alan düşme korkusunu yakından hisseden Akdenizgücü ile karşı karşıya geldi.Oyunun kontrolünü ilk dakikadan itibaren eline alan İçelspor rahat bir maçın ardından zor durumdaki rakibini 6-0 yenerek haftayı kayıpsız geçti. Lidere farklı mağlup olan Akdenizgücü ise Ligde kalma umudunu taze tutmak için haftaya oynayacağı Kanalspor maçını şimdiden düşünmeye başladı. 14 takımlı Ligde Akdenizgücü 12 puanla 12’ci sırada, Tarsus ekibi  Kanalspor ise 10 puan ile 13’cü sırada yer alıyor.

MESKİ EZDİ GEÇTİ 10-1

Liderin 7 puan gerisine düşen Meskispor tüm hesaplarını artık Lig ikinciliği için yapıyor.Hafta sonu oynadığı Reşediyespor maçında şuana kadar oynanan maçlar içinde ne gollü geçen maç olarak akıllarda kaldı 10-1. Bölgesel Amatör Ligden gelecek olan rakibini artık beklemeye başlayan Meskispor çok rahat çıktığı maçta 10 gol atarak dikkatleri çekti.Bir sürpriz olmaz ise Lige veda edecek olan Reşadiyespor  yediği 10 gol ile untulmazlar arasına girdi.

GÜLNAR’DA GOL DUELLOSU 3-3

İlk olarak şampiyonluk şansını kaybeden Toroslar Beldiyespor az olan ikincilik şansını da kaybetti.Lig ikincisi Meskispor’un 9 puan gerisine düşen Toroslar ekibi  6 golün atıldığı maçta 1 puan  alabildi. Gülnar Belediyespor ile Gülnar’da karşı karşıya gelen Toroslar Belediyespor 3-3 berabere kaldı. Aldığı bu beraberlikle ikincilik şansını da  kaybeden  Yeşil Beyazlı ekipte yeni sezon hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor. Sil baştan yeni takım kurulması bekleniyor.

Gülnar Belediyespor 3-3 berabere kalınan maçtan sonra hakeme sitem ederek kaçan galibiyete yanıyor. Bu maçta alınan 1 puan ile tehlikeli bölgeden bir adım daha uzaklaşarak az da olsa nefes aldı.

 YENİŞEHİR İLK YARIDA BİTİRDİ 1-3

Lige flaş bir başlangıç yapan fakat istikrarını ilerleyen haftalara taşıyamayan Yenişehirspor deplasmanda ligin gediklilerinden Akdeniz Belediyespor ile karşılaştı.

Seyfi Ali Türkoğlu stadyumunda oynanan karşılaşmayı deplasman ekibi 3-1 kazanarak geçen haftaki galibiyetine bir yenisini daha ekledi. Yenişehirspor’a 3 puanı kazandıran golleri Veli,Koray ve Ömer Salman ilk yarıda kaydetti. Bu sonuçla Yenişehir puanını 27’ye yükseltti. Bu sezon istenen performansından uzak görünen ev sahibi ekip Akdeniz Belediyespor 21 puanda kaldı.

 

ERDEMLİ’DE PUANLAR PAYLAŞILDI 1-1

Tehlikeli bölgede yer alan K.Milliyespor Erdemli Belediyespor’a konuk oldu.Her iki takımında kontrollü oynadığı karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Puanları paylaşan iki takımda Erdemli Belediyespor için bir anlam ifade etmezken K.Milliyespor için çok önemli bir maçtı. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen K.Milliyespor iyi bir maç çıkardığı karşılaşmada rakibinden fazla gol atamayınca 1 puan ile yetinmek zorunda kaldı.

KANAL’IN GÜCÜ YETMEDİ 2-2

Tarsus temsilcisi Kanalspor Lige veda etmemek için çıktığı maçta Mersin Yolspor ile 2-2 berabere kaldı.Ligde 13’cü sırada bulunan Kanalspor  Suni Çim sahada Yolspor ile başa baş oynadığı maçta 1 puana razı oldu. Girdiği gol pozisyonları kadar rakibine gol pozisyonu veren Tarsus ekibi  sahadan 2-2 lik sonuçla ayrıldı. Umudunu diğer haftaya taşıyan Kanalspor hafta sonu sahasında Akdenizgücü ile olmak yada olmamak maçına çıkacak.

ORMAN’IN İÇİ YANIYOR 2-2

Düşme korkusunu yakından hisseden takımlardan  bir başka takım ise Mersin Ormanspor. .15 puan ile 10’cu sırada yer alan Ormanspor 3 puan için çıktığı karşılaşmada Anamur Muzspor ile 2-2 berabere kaldı. Ummadığı puan kaybı yaşayan Ormanspor bu hafta oynayacağı Toroslar Belediyespor maçından mutlak galibiyet bekliyor.



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com