Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
’Ancak biz istersek gideriz’

4333 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 14.05.2017 19:55:00

 Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak, yöneticiliğini yapmaktan onur duyduğu kulüpteki görevine devam edeceğini belirterek, "İki yazı ile iki tehdit ile iki sözle görevimizi bırakıp gidecek insanlar değiliz. Ancak biz istersek gideriz"...

 

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak, yöneticiliğini yapmaktan onur duyduğu kulüpteki görevine devam edeceğini belirterek, "İki yazı ile iki tehdit ile iki sözle görevimizi bırakıp gidecek insanlar değiliz. Ancak biz istersek gideriz" dedi. Karak, bazı yöneticilerle birlikte kulüp binasında düzenlediği toplantıda, sosyal medyada yer alan bazı iddialar ile 2. lige düşen takımlarıyla ilgili önümüzdeki dönem yapacakları konusunda açıklamalarda bulundu. Konuşmasına 6-5 mağlup oldukları Göztepe karşılaşmasının değerlendirmesiyle başlayan Karak, kazanabilecekleri bir maçı adeta gol düellosu sonucu kaybederek takımın bir alt lige düştüğünü söyledi. Mersin İdmanyurdu sevdalısı olduklarını ve kentin markası olan bu takımı en iyi yerlere taşımak için görev aldıklarını belirten Karak, önceki dönemlerde kulübün iyi yönetilmediğini, kendilerinin Mersin İdmanyurdu’nu yeniden ayağa kaldırmak adına görev ve sorumluluk üstlendiklerini kaydetti. Ne kadar iyi işler yapmak için çaba göstermiş olsalar da karşılarında duranların yine Mersin’in içinden kişiler olduğunu savunan Karak, "Bu çok acı bir durum. Gerçekten güce ihtiyacımız olduğu zaman yanımızda durmayan, güçlü olmak istediğimiz zaman bizi terk eden ve bizi sırtımızdan vurmaya çalışanlar, bir avuç insandan ileriye gitmiyor. Bu konuda çok konuşmak istemiyordum ama o kadar hakaret boyutuna varan iddialar ortaya atıldı ki, buna mecbur kaldık. Burası Mersin İdmanyurdu kulübü, şahsi bir durum varsa adresimiz belli. İki adres bir biriyle karıştırılmasın. İnsanların olmadığı, konuşamadığı yerde hakarette bulunmaları, o kişilerin ancak kendi şeref ve şahsiyetlerine yakışır. Biz burada onurumuzla, şerefimizle bir kulübün yöneticiliğini yapmaya çalışıyoruz. Biz buraya gönülden isteyerek geldik ve bu zamana kadar yürüttük, bundan sonra da yürüteceğiz. Çünkü Mersin İdmanyurdu’nun kaçmaya, bırakmaya yakışmayacak bir tarihi var" diye konuştu.

"Ancak biz istersek gideriz"

Mersin İdmanyurdu’nun yöneticiliğini yapmaya devam edeceklerini, her şeye rağmen dimdik ayakta durduklarını ve duracaklarını vurgulayan Karak, "Ancak biz istediğimiz zaman gideriz. İki yazı ile iki tehdit ile iki sözle görevimizi bırakıp gidecek insanlar değiliz. Her alanda yapılması gereken mücadeleyi vermeye de yönetim olarak hazırız. Bu takıma gönül vermiş insanlara sesleniyorum; Mersin İdmanyurdu’nun size ihtiyacı var. Mersin İdmanyurdu’nun başkanına veya hocasına yapılan hakaret, bu takıma zarar vermekten başka hiçbir şeye yaramaz. Bizler gelip geçiciyiz, zamanı geldiğinde bayrağı devrede gideriz" ifadelerini kullandı.

Takımdaki bazı futbolcuların taraftarların gördüğü gibi olmadığını, çok sevilen Milan Mitrovic’in ’Ben oynamak istemiyorum’ diyerek idmana bile çıkmadığını söyleyen Karak, "Ne sıkıntılar çektiğimizi biz biliyoruz. Bir oyuncuya ’oynamak istemiyorum’ dedikten sonra ne yapabilirsiniz? Bunu neden söylüyorum, şimdi bizim diğer futbolcularla devam etmemiz gerekiyor. 3-4 tane futbolcuyu alttan koyup son 2 maçta oynatacağız. Belki de hiç bir arada oynamayan futbolcuları oynatacağız" şeklinde konuştu.

Mersin İdmanyurdu’nun kendilerinin namusu ve şerefi olduğunu, tek kuruşuna ve tek futbolcusuna kadar korumak ve kollamak zorunda olduklarını dile getiren Karak, şöyle devam etti: "Namus diye atfettiğimiz bu 92 yıllık çınarı ayakta tutmaya ve yürütmeye her zaman varız ve var olacağız. Bize, sahip çıktığımız bu namusu ’kapı önüne atıyor’ diyenlerin, bunu ispat etmelerini bekliyoruz. İspat edemezlerse bu kişileri kamuoyun takdirine bırakıyoruz. Biz 2 milyon insanın bize emanet ettiği Mersin İdmanyurdu’nun menfaatini korumakla mükellefiz. Biz bin 300 delegenin delegeliğini askıya aldık. Ben şimdi şunu soruyorum; bin 300 delegenin delegeliğini askıya aldığımızda Mersin’i ayağa kaldıranlar nerede? Bu bin 300 delegenin aidatı neden ödenmiyor? Bin 300 delegenin her birinin vermediği yıllık aidatı 5 yıl. 500 TL ile çarparsanız, ortaya çıkacak olan para transfer tahtasını açacak paraya denk gelir. O bin 300 kişiden şu ana kadar kaç kişi başvurdu aidatını ödemek için? Sadece 1 kişi. Bunların hiçbiri şimdi konuşulmuyor. O gün havayı bulandırmaya çalışanlar, bugün de aynısını yapıyorlar. Bu kişiler şunu iyi bilsinler ki, bize değil Mersin İdmanyurdu’na zarar veriyorlar, Mersin İdmanyurdu’nun geleceğine zarar veriyorlar."



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com