Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
SHOMİNNE'ye Görkemli Açılış

7473 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 22.12.2012 18:40:00

Eski Fifa Kokartlı Hakemlerimizden Selçuk Dereli’nin genç girişimci Oğuzhan Karayiğit ile birlikte hayata geçirdikleri Shominne Restaurant yapılan görkemli bir törenle Mersinlilerin hizmetine girdi. Mezitli Soli Kavşağında yer alan Restaurant’ın açılışına siyaset ve spor dünyasının önemli isimleri katıldı. Açılış CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Umut Oran tarafından gerçekleştirildi.

Siyaset, spor ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı açılışta CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ocak başındaki ateş şovuna katılarak renkli görüntüler oluşturdu. Siyasi mesaj vermeyi ihmal etmeyen Tekin, “Türkiye yanıyor” dedi. Açılışa sanatçılar Bedi Şaraplı ve Seda İnan performanslarıyla damga vurdu. Shominne Restaurant farklı konsepti, eğlence anlayışı ve dünya mutfagından sunacağı süpriz lezzetlerle müşterilerin ilgi odağı olacak.

SİYASET VE SPOR DÜNYASI AÇILIŞTAYDI

Mezitli Soli Kavşağında bulunan Shominne Restaurant yapılan görkemli bir açılış töreniyle Mersinlilerin hizmetine sunuldu. Eski Fifa Kokartlı Hakemlerimizden Selçuk Dereli’nin genç işadamı Oğuzhan Karayiğit’in birlikte hayata geçirdikleri Shominne Restaurant’ın açılışını CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve panel için Mersin’de bulunan bir diğer CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile birlikte yaptı. Açılışta CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin ve Oran’ın dışında Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, CHP İl Başkanı Faruk Akar, siyaset ve spor dünyasının önemli isimleri de hazır bulundu.


AÇILIŞI TEKİN VE ORAN YAPTI

Yapılan açılışın ardından Restaurantı gezen konuklar ustaların ocakbaşında yaptıkları ateş şovunu ilgiyle izledi. İşte tam bu sırada ocak başına geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, kızgın ateşle yanan tavayı eline alarak siyasi mesaj vermeyi ihmal etmedi. Tekin “ 54 il gezdim. Türkiye yanıyor arkadaşlar. İşte bu tava gibi, ülkenin içi yanıyor.” Dedi. Daha sonra kendilerine ayrılan kısma geçen Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Umut Oran açılışa katılan konuklarla uzun süre sohbet etti . Tekin ve Oran, ekonomik sıkıntıların yoğun olduğu bir dönemde böyle bir işyerini açma cesareti ve özverisini gösteren Selçuk Dereli ve Oğuzhan Karayiğit’e başarı dileklerinde bulunarak, bol kazanç diledi. 


DAVETLİLER KEYİFLİ ANLAR YAŞADI

Siyaset ve spor dünyasının dışında konuklar arasında bulunan sanat dünyasının iki önemli ismi Bedi Şaraplı ve Seda İnan da açılışa renk kattı. Birbirinden güzel eserleri seslendiren ikili konuklara muhteşem dakikalar yaşattı. Bir ara Mersin İdman Yurdu’nun efsane futbolcularından Esat Öksüzcük te iki sanatçıya eşlik etmesi gözlerden kaçmadı. Açılışın en minik konuğu ise Selçuk Dereli’nin henüz anne karnındaki oğlu Çağatay Deniz’di. Eşini açılışta yalnız bırakmayan Meltem Dereli de hamile olmasına rağmen davetliler arasındaydı. 

BU KONSEPT VE MENÜ KİMSEDE YOK !

Yapılan görkemli törenle Mersinlilerin hizmetine giren Shominne Restaurant’ın çok farklı bir konsepti var. Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini müşterilerine sunmayı amaçlayan Restaurantın mutfağı ehil ve eğitimli ellere emanet..Mersin’de bir başka restaurantın menüsünde göremeyeceğiniz lezzetleri artık Shommine’de bulabileceksiniz. Sürprize açık bir menü ile karşılaşmak isteyenlerin durağı olacak Shominne’de ayrıca canlı müzik performansı da yer alacak. Haftanın belli günlerinde keman ve gitar dinletisi , Cuma- Cumartesi geceleri ise muhteşem bir fasıl sizleri Shominne Restaurant’ta bekliyor olacak. Kısacacı sıcak bir şömine başında, en güzel lezzetler eşssiz melodilere karışacak.

 



Haber Etiketleri
Açılış | Shominne Restaurant | Selçuk Dereli |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com