Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
Haberiniz var mı?

3955 kez okundu . 2 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 20.03.2012 12:12:00

2013 Akdeniz Oyunları organizasyonuna Adana ile birlikte hazırlanan Mersin’de, kentin basını bile, etkinlikleri ve planlamaları basın bültenlerinden öğreniyor.

Mersin’de devam eden hazırlıkları incelemeye gelen yöneticilerin ’inceleme programları ve ziyaret yerleri’ Mersin basını ile paylaşılmıyor. İncelemelerin bitmesinin ardından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden gönderilen basın bültenleriyle kente gelenler ve bildirdikleri görüşler kamuoyuyla paylaşılıyor. Buna göre son olarak Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı ağırlamışız !

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 2013 Akdeniz Oyunları hazırlıklarını incelemek üzere Mersin’e gelen Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’nde sporcularla sohbet etti. Antrenman yaparken bir anda Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı karşılarında gören genç sporcular bu duruma oldukça sevinirken, Genel Müdür Baykan’da, genç atletlerle sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi’ne yaptığı ziyarette Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Mersin Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürleri, Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş eşlik etti. 
Kente gelen yöneticilerin yaptığı ziyaret ve inceleme programlarının Mersin basınıyla paylaşılmamasının nedeni ise merak konusu oldu. İncelemelerin bitmesinin ardından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden gönderilen basın bültenleriyle kente gelenler ve bildirdikleri görüşler kamuoyuyla paylaşılıyor.

MGC TEPKİ KOYMUŞTU

Önceki gün yaptığı açıklama ile Akdeniz Oyunları Koordinatörlüğü’nü ve Tertip Komitesi’ni eleştiren Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal yerel basının oyunların dışına atılamayacağını vurgulamış ve basını yok sayan uygulamalara son verilmesini istemişti. Oysa Mersin basını ‘seyirci’ edilmeye devam edildiği gibi, kente gelen yöneticilerin programlarına da davet edilmiyor ve etkinlikleri basın bültenlerinden öğreniyor.

 

Mersin Haberci Gazetesi



Haber Etiketleri
Akdeniz Oyunları | Mehmet Baykan |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 
Mehmet Ali Sulutaş20.03.2012

Adana resmen bu işe ortak olmuşsa, işin cıvığı çıktı demektir, Mersin’e geçmiş olsun!.. Elini veren kolunu kurtaramaz türünden bir yaklaşım bu. İşin cıvığı çıktı demektir, Mersin’e geçmiş olsun! Elini veren kolunu kurtaramaz; ben sıtkımı sıyırdım: Bir 2011 Mayıs günü Adana’da bir avukatın bekleme salonunda masa üstünde bulunan bir Adana Yelken Kulübü Dergisi’nin orta sayfalarında okuduğum yazı kanımı dondurduydu; etkisi henüz geçmedi ve geçeceğe de benzemez: Yarım sayfayı kaplayan yazıda, 2013 Akdeniz Oyunları’nda Baraj Gölünde yelken yarışları yapılacağından söz ediliyor, ama Mersin adı hiç geçmiyor. Yazıyı okuyan sanır ki 2013 Akdeniz Oyunlarını Adana veya o Yelken Kulübü (!) aldı... Kutuplardakiler bile duydular ve biliyorlar ki, bu oyunların alınmasında göbek patlatan girişimin hiçbir aşamasında ADANA YOKTU!.. İnanıyorum ki bu işin içinde bir bit yeniği var… “Gazeteciysen boyun eğmeyeceksin. Boyun eğeceksen gazeteciyim demeyeceksin!..” sözü de kimi yalpalayan sözde gazeteciler için söylenmiş dosdoğru bir sözdür… YAĞMA YOK!..
Mehmet Ali Sulutaş20.03.2012

Değerli Yayın Yönetmeni, Türkçeye duyarlı bir yurttaş olduğum için paylaşıyorum: Türkçede “editör” diye bir kelime yok, onun yerine ‘Yayın Yönetmeni’ sözünü öneriyorum. Ayrıca, “Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ı ağırlamışız !” tümcesinde görüldüğü gibi noktalama işaretleri kelimeden ayrı yazılmaz. “Genel Müdür Baykan’da…” tümcesindeki “Baykan’da” sözü ‘Baykan da’ diye yazılır. Örnek olmak zorundayız!.. Gönençle, mas 20.3.12

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com