Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
Süper son yaklaşıyor

978 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 15.11.2000 16:55:00

A grubunun lideri Camspor Toroslar Belediyespor’u deplasmanda geçerken, B grubunda Erdemli Belediyespor yakın takipçisi Mersin 33 FK ile berabere kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Ligde kalma mücadelesinde İdman Yurdu 1925 tehlikeli bölgeye geriledi.

 

LİDER KAZANARAK İLERLİYOR

A grubunun lideri Mersin Camspor yoluna kazanarak ilerliyor. Hafta sonu ligin güçlü ekiplerinden Toroslar Belediyespor’a konuk olan Mavi Beyazlı ekip zorlandığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak zirvede ki yerini korudu. Maça iyi başlayan lider Camspor güzel futbolunu ilk golü atarak süsledi. Ev sahibi zaman zaman gol girişiminde bulunsa da 1 den fazla gol atamadığı için evinde 2-1’lik skorla lidere boyun eğdi.

Lider Camspor 19 puana ulaşarak zirvede averajla da olsa liderliğini sürdürdü. 13 puanda kalan Toroslar Belediyespor 13 puanda kalarak haftaya 5’nci sırada girdi.

 

FİNAL GİBİ MAÇ

Ligde 2’nci ve 3’ncü sırayı paylaşan Akdeniz Belediyespor ile Mezitli 33 Spor Seyfi Ali Türkoğlu sahasında karşı karşıya geldi. 6 puan değerinde ki karşılaşmada ilk yarı üstün oynayan taraf konuk ekip Mezitli 33 Spor oldu. Sahanın tamamını kullanan, rakibine fazla boş alan bırakmayan Mezitli ilk yarının ortasında gol atarak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İlk yarı kontrollü oynayan Akdeniz Belediyespor ikinci yarı daha çok ön de oynayınca gol pozisyonu üretmeye başladı. Her iki tarafında net gol pozisyonları bulduğu karşılaşmayı Mezitli ekibi 2-1 kazanarak haftanın kazananı olmayı başardı. Puanını 19 yapan Mezitli liderin averaj ile en yakın takipçisi oldu. Evinde Mezitli 33 Spor’a kaybeden Akdeniz Belediyespor 16 puan ile haftaya 3’ncü sırada girdi.

A grubunda tehlikeli bölgede yer alan ekipler içinde Kuvayi Milliyespor ilk galibiyetini alarak 1 basamak yukarı çıktı. İdman Yurdu 1925 mağlup olunca ligde son sıraya yerleşti. 6 puanlı Tarsus Belediyespor 9’ncu sırada yer aldı. Ligde son 2 takımın düşecek olması alt taraf da ki yarış nefesleri kesiyor.

B grubunda lider Erdemli Belediyespor en yakın takipçisi Mersin 33 FK ile inanılmaz bir maça çıktı. 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Lige tutunma yarışında 3 ekibin mücadelesi nefes nefese geçiyor.

 

LİDER 5 DAKİKADA TOPARLANDI

Ligin başında yer alan Erdemli Belediyespor ligde 2’nci sırada bulunan Mersin 33 FK ile Erdemli’de karşı karşıya geldi. Güzel ve tempolu geçen maçta ilk gol konuk ekipten geldi. Arka arkaya bulduğu gollerle 2-0 öne geçen Mersin FK maçı bu skorla 85 dakika önde gitti. 85’nci dakikada ev sahibi maça ağırlığını koyarak son 5 dakikada 2 gol buldu 2-2. Maça ortak olan Erdemli Belediyespor ve Mersin 33 FK karşılaşmada başka gol atamayınca puanlar paylaşıldı 2-2.

Alınan bu sonuçla Erdemli Belediyespor 18 puanla liderliğini sürdürdü. Mersin 33 FK 15 puanla ligde 2’nci sırada yer aldı.

 

YÖRÜKLER TOPARLANIYOR

Haftalarca liderlik koltuğunda oturan Erdemli Yörükspor yaşadığı puan kayıpları ile 3’ncü sıraya gerilemişti. Hafta sonu ligde play-off’u hedefleyen ekiplerden Mut İdman Yurdu Belediyespor ağırlayan Yörük’ler 4-2 kazanarak zirvede ki yerini korudu. Keyifli ve tempolu geçen karşılaşmada Yörükspor bir birinden güzel attığı 4 golle 3 puanın sahibi oldu. 14 puanla 3’ncü sıraya yerleşen Erdemli Yörükspor zirvede ilk sıra içinde kalmayı başardı. Aynı puana sahip Mut İdman Yurdu Belediyespor haftaya 5’nci sırada girdi.

 

LİMON DİRENİYOR

Lige büyük umutlarla başlayan Erdemli Limonspor zirve yarışına ortak olmaya çalışıyor. Arka arkaya aldığı kötü sonuçlarla zirveden uzaklaşan Limonspor Tarsus deplasmanından 3 puanla dönerek rahat bir nefes aldı. Tarsus’ta Tarsusspor’u 2-1’lik skorla geçen Erdemli temsilcisi averajla 4’ncü sıraya yerleşti. Toparlanma dönemine geçen Limonspor play-off için tekrar umutlanarak yarışta bende varım dedi.

 

ALT TARAFTA KARIŞIK

Son 3 sırayı paylaşan Erdemlispor (4), Tarsusgücü (4) ve Akdenizgücü (3) arasında ligde kalma yarışı kıran kırana geçiyor.İlk yarının sonlarına yaklaşıldığı ligde 3 ekipte ligde kalmak için dar kadroları ile mücadele ediyor.



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com