Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ

1566 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 10.05.2000 12:20:00

 Haber Merkezi

Play-Off Yarı Final ilk maçında Perşembe günü Orduspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırmızı Lacivertlilerde Basın Sözcüsü A. Halim Yiğit, “Hepimiz birbirimizin daha ileriye gitmesi için birbirine destek veren arkadaşlarız. Burada bir amaç için kenetlendik. Onurlu bir yolda büyük adımlar atıyoruz. Bugün küllerinden doğurduğumuz Mersin İdman Yurdu gerçeğini hep birlikte yaşıyoruz. 2018 yılında “En Karanlık Gece Biter, Güneş Yeniden Doğar” sloganı “O Güneş Bir Daha Doğmayacak” şekline dönüşmüştü maalesef. Bugün o güneş doğmaya başladı. Bu kulübü Allah’ın izniyle hep birlikte hakettiği yerlere taşıyacağız. Mersin yerel basınının bizlere verdiği gücün ve desteğin farkında olarak hareket ediyoruz. Basındaki arkadaşlarımızın takımları için yüreklerini ortaya koyduklarını biliyoruz. Play-Off öncesi bir araya gelmemizin mutluluğunu kulüp yönetimimiz adına iletiyorum. İlerleyen zamanlarda umarım Kulüp Başkanımız Metin Saltık ve tüm yönetimimizle bir araya gelerek şampiyonluk duygusunu yaşayacağız. Şampiyonluk yolunda tüm Mersin halkını 17 Mayıs Salı Mersin Stadyumu’na bekliyoruz” dedi.

“HEP BERABER BAŞARACAĞIZ”

Desteklerinden dolayı basına teşekkür ederek sözlerine başlayan Teknik Direktör Ender Alkan ise, “Takıma her zaman destek veriyorsunuz. Yeri geliyor eleştiri de yapıyorsunuz. Ama şunu bilin ki; ilk geldiğim günden beri, iyi bir şehre ve kulübe geldiğimin farkındayım. Süper Lig’de ve 1. Lig’de bu kentte Mersin İdman Yurdu’na karşı oynadım. Futbolu sadece maç kazanmak ve kaybetmekten ibaret olduğunu düşünmekten ziyade bir sosyal faaliyet olarak düşünmek gerekiyor. Futbol branşı hayatın ta kendisidir. Pandemi zamanında diğer branşlardaki çalışanların çoğu evinde otururken, bizler aşımızı olup çalışıyorduk. İnsanlar evinden çıkamazken, bizler sizin gibi işçi emekçisiydik. Bunu sürdürmek istiyoruz. Bazen başarılı bazen başarısız oluyoruz ama ben bu işi her zaman insanları mutlu etmek için yapıyorum. Bu yolda sizlerin desteği de çok önemli çünkü sizlerin dışarıya verdiği imaj insanları etkiliyor. Başkanımız ve yönetimimizle yaktığımız bu ateşi sizlerle beraber sürdüreceğiz inşallah. Maça gelen taraftar sayımız arttı. Bunu artırırsak geleceğe güzel bir kulüp bırakırız. Bu yıl birçok rekor kırdık ama eksiklerimiz de vardı. Daha iyisini yapabilirdik. Bunu ben ve futbolcularım da biliyor. Ama takım olarak bu şehre o şampiyonluğu getirmek istiyoruz. Bizlere inanın. Bizi eleştirirken rakiplerimizi de bakın. Üçünü de yendik. Kolay rakip değiller tabiki hepsi güçlü rakipler. Büyük yatırım yapmışlar. Ama biz Mersin İdman Yurdu’yuz. Yönetimimiz, takımımız ve şehrimiz güçlü. İnşallah hep beraber başaracağız” diye konuştu. 

“İYİ KONSANTRE OLMAMIZ LAZIM”

Takım olarak şampiyonluğu istediklerini söyleyen Alkan, “Son maçta biz 10 farklı oyuncu ile oynadık. Şunu gördüm tüm oyuncularım çok coşkulu ve arzulu mücadele ediyor. Giderek yükselen bir grafiğimiz var. Zaman zaman tökezledik ama sonu iyi biten her şey iyidir. Önümüzdeki maçlar çok önemli. Orada iyi konsantre olmamız lazım. İyi bir oyun, inanç ve inatla beraber bu iş olur. Bir gerçek var o da hakeden şampiyon olacak. Bizler sahada doğru oyun oynayarak bu şehre şampiyonluk getireceğiz. Takımın havası iyi, taraftarın desteği, yönetimin inancı fazla. Biz şu an çok iyi değiliz ama onlar da bizden iyi değiller. Biz şampiyon olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.


1

Haber Etiketleri
içel | idmanyurdu | mersin |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com