Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
“ASLA PES ETMEYECEĞİZ”

1496 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 21.12.2000 22:28:00

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, sezonun ilk yarısını 27 puanla 6’ncı sırada tamamladı. Son maçta deplasmanda Modafen FK karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen maçı beraberlikle tamamlayan İçel İdman Yurdu’nun teknik direktörü Ender Alkan, takımın son durumu ve sezonun ilk yarısı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“BEKLENTİMİZ SON 4 MAÇIN 3’ÜNÜ KAZANMAKTI”

İlk devre takımın beklentilerin altında kaldığını söyleyen “Sezona iyi başlamayan bir takımımız vardı. Hem pozisyon zenginliği az hem de skor olarak deplasmanda ve içeride istenen sonuçlar bir türlü alınamadı. Sonraki dönemde bizim gelmemizle birlikte bir galibiyet serisi yakaladık. Bunu sürdürmemiz gerekiyordu. Ama baktığınız zaman sonraki süreçte özellikle 3-4 maçtır berabere kalıyoruz bu bizim için çok büyük bir kayıp. Beklentimiz bu son 4 maçın 3’ünü kazanmaktı. Oynadığımız iyi oyunlar vardı, pozisyon zenginliğimiz de çok fazlaydı bence. Son maç hariç oyun üstünlüğü de bence daha iyiydi. Ama bir türlü yakaladığımız pozisyonları gole çevirmede takım olarak başarısız olduk.  Bu da bizi puan olarak 5 6 puan geriye düşürdü” dedi.

Transfer döneminde takımı güçlendirerek bir üst lige çıkmak istediklerinin altını çizen genç hoca, “Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Çok iyi bir yönetimimiz var, başkanımız var. Her geçen gün bize inanarak sürekli destek veren bir şehir ve taraftar grubumuz var. Birinci devre beklentinin altında kalan oyuncularımız var. Mümkün olursa hedefimiz takımımızı güçlendirmek. Yeni oyuncular katma isteğinin yanı sıra bize direkt katkı verecek, takımımıza geldiği zaman ilk 11’de oynayacak oyuncular transfer etmek istiyoruz. Sadece sayı olarak değil takımımızın seviyesini bir üst tura çıkaracak oyuncu grubu oluşturmak istiyoruz. Tabi ki bunu yapmak kolay değil, devre arası transferleri zordur. Hem oynamış olacak veya belki bir üst ligde oynamış olacak hem takımına katkı verecek. Bunlar kolay değil ama yönetimimiz ve bizler bugün itibariyle çalışmalara yoğun bir şekilde başladık” diye konuştu.

Takımı mutlaka güçlendireceklerini ifade eden Alkan, “Hedefimiz üst lige çıkmak. İkinci yarıya takım olarak başta ben ve ekibimiz, oyuncularımız; aklımızı, enerjimizi, yüzde yüzümüzü, zamanımızı, yüreğimizi ortaya koyup yönetimimizin istediği, taraftarlarımızın istediği, bu şehrin hak ettiği başarıları elde etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“SÜPER LİG’DE ANTRENÖLÜK YAPMAK İSTİYORUM”

Mersin’e şampiyonluklar yaşamak için geldiğinin altını çizen Ender Hoca, “Buraya gelirken sadece bu sene bir üst lige çıkmak şampiyon olmak değil, burada şampiyonluklar yaşayıp hem 1. Lig hem 2. Lig’de antrenörlük yapmak istiyorum. Süper Lig’de antrenörlük yapmak istiyorum. O nedenle bu sene mutlaka burada iyi sonuçlar alıp iyi bir takım oluşturup, bir üst tura çıkmak için her şeyimizi ortaya koyacağız. Daha iyi hazırlanacağız, daha dikkatli olacağız. Girdiğimiz pozisyonları değerlendireceğiz, oyunumuzu biraz daha güzelleştireceğiz. Eminim ki yönetimimiz desteğine devam edecek ve taraftarlarımızın her geçen gün sayıları daha da artacak. Mersin’de İçel İdman Yurdu olarak taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Bunun için de gece gündüz çalışacağız. Son düdük çalana kadar da asla pes etmeyen bir takım, asla pes etmeyen bir kulüp ve asla pes etmeyen bir hoca grubu olacağız. Bunun için de herkesin desteğine ihtiyacımız var ve herkesin desteğiyle beraber hep beraber başaracağız. Buna sonsuz inanıyorum” dedi.

“BU ŞEHİR DAHA İYİSİNİ HAKEDİYOR”

İçel İdman Yurdu’nun yoluna Mersin İdman Yurdu ile yeniden doğmaya çalıştığını söyleyen Ender Alkan, “Şu anda tatile girmiş gibi görünüyoruz ama biz tatil yapmıyoruz. Takımımızı güçlendirebilmek ve oyuncularımızı daha iyi konuma nasıl getirebiliriz diye kafa yoruyoruz. Allah da çalışanın yanında olur. Bu şehir daha iyisini hak ediyor. Zor bir süreçten geçti tabi şehrimiz, uzun süredir başarıya aç, profesyonel liglerde neredeyse takım olmayan bir kulüpken şu an Mersin İdman Yurdu ruhu ile yeniden doğmaya çalışıyor. Bu sancılı bir süreç, kolay değil. O nedenle biraz sabra, desteğe ihtiyacımız var. Eminim ki herkesin desteğiyle, şehrin desteğiyle kulübü seven, futbolu seven İçel İdman Yurdu’nu seven, Mersin İdman Yurdu’nu seven insanların desteğiyle, güçlü ve bize inanmış Başkanımızın desteğiyle büyük başarılara imza atacağız. Benim buna inancım sonsuz, bu inançla buraya geldim. Benim yapımda da asla pes etmek, inancını kaybetmek yok. Mutlaka bizim de hatalarımız olmuştur. İkinci devreye takımımızla birlikte hiçbir an konsantremizi kaybetmeden bir üst lige çıkmak için her şeyimizi ortaya koymak istiyoruz. Buna ulaşmak için de çok yoğun bir şekilde çalışacağız. Allah’ın izniyle hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.


1

Haber Etiketleri
içelidmanyurdu | enderalkan | |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com