Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
ESKİ SPORCULAR YİNE SAHALARIN TOZUNU ATTIRDI

1157 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 21.10.2000 16:26:00

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin “Form Geçici, Klas Kalıcı” sloganıyla düzenlediği “Veteranlar Naftalin Ligi”nin ilk maçları oynandı. İlk günde gerçekleştirilen iki ayrı maçta, 45 yaş üstü sporcular eski günlere dönmenin heyecanı yaşandı. Final maçı, 3 Ocak Mersin’in Kurtuluş Günü’nde oynanacak.

 

GOLLER PEŞ PEŞE GELDİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in de izleyiciler arasında olduğu maçta Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu ile spor kariyeri yapmış birçok isim Veteranlar Ligi’nde top koşturan sporcular arasında yer aldı. Macit Özcan Spor Tesisleri’nde 30’ar dakikalık iki devre halinde oynanan maçta, Ömür Veteranlar-Paskolik Veteranlar ile Akdeniz Karacailyas-Mersin Master karşı karşıya geldi. Maçları Ömür Veteranlar 12-2, Akdeniz Karacailyas 3-1’lik skorla kazandı. Karşılaşmayı, Büyükşehir’in Kır Çiçekleri projesinde eğitim alan kız öğrenciler de büyük bir heyecanla izledi.

 

“KEYİFLİ MÜSABAKALAR İZLETTİRİN BİZE”

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı, eski dostlar ve eski sporcularla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sizler bizim için çok değerlisiniz. O yüzden ligimizin ismini Naftalin koyduk. 16 takımla başlıyoruz. Tüm takımlara başarılar diliyorum, önceliğimiz sağlıkla herhangi bir sakatlık olmadan güzel müsabakalar olsun. Takımlardan önce isimlerinize yakışır mücadele edin. Keyifli müsabakalar izlettirin bize. Biz de keyif alalım” dedi.

Tarakçı, ilerleyen dönemlerde Ayak Tenisi Turnuvası’nın da yapılacağını duyurarak, “Bu turnuvanın finalini 3 Ocak olarak planlıyoruz, Mersin’in Kurtuluş Günü’nde. Hemen akabinde önümüzdeki haftalarda duyacaksınız, Ayak Tenisi Turnuvası yapacağız. Hepinizi o turnuvaya da bekliyorum. Hepinize başarılar diliyorum, sağlıklar diliyorum” diye konuştu.

 

“SPOR GERÇEKTEN BİR ARAYA GETİRİCİ”

Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu, eski günleri andıklarını ve sporun hayat boyu olması gerektiğini dile getirerek, şunları söyledi:

“Spor yapmak önemli. Belli bir yaştan sonra insanların kasları eriyor ya da kilo alıyorsunuz, kendinizi daha ağır hissediyorsunuz. Bu bağlamda da Belediyemizin düzenlemiş olduğu bu turnuvada oynamaktan gurur duyuyoruz. Eskiden top oynadığımız arkadaşlarımız, büyüklerimiz, hocalarımız onlarla da beraber oynamak, kaynaşmak çok güzel oldu. Eski günlere geri gittik. Bu yüzden başta Sayın Vahap Başkanımız olmak üzere tertip eden herkese teşekkür ediyoruz. Bu sayede kaynaşıyoruz. Spor gerçekten bağlayıcı, bir araya getirici, bu gün de onu görüyoruz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarımızı gördük.”

 

“ŞEHRİMİZİN SPOR ANLAMINDA BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN BU TÜR ORGANİZASYONLARA İHTİYACI VAR”

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şevket Varan, Mersin’in sporda ileriye gitmesi için desteklenmesi gerektiğini söyleyerek, “Şehrimizin spor anlamında bütünlüğü için bu tür organizasyonlara ihtiyacı var. Biz de her zaman bu tür organizasyonlara katılım sağlıyoruz. Kendimiz katılamasak bile insanları teşvik ediyoruz” diye konuştu.

 

“BÖYLE MAÇLARIN YAPILMASINI, BİR ARADA OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ”

Mersin İdman Yurdu’nun ve İskenderun Spor’un eski oyuncusu Mehmet Levent Arıkdoğan ise “15 sene Mersin İdman Yurdu takımında oynadım. 10 yıl da hocalığını yaptım Mersin İdman Yurdu’nun. Çok keyif aldım. Bizim eski genç oyuncularımızın en büyükleriyim aşağı yukarı. Şu maçtan sanki lig maçlarındaki gibi bir keyif aldım. Böyle maçların yapılmasını, bir arada olmayı çok istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ali Şanlı, maçı kaybetseler de çok keyif aldıklarını belirterek, “Bu maçı küçük bir farkla kaybettik. Diğer maçta daha iyi olacağımıza inanıyorum. Ben kendimi bildim bileli spor yapıyorum. Bu tür fırsatları da değerlendirmeye çalışıyorum. Elimizden geldiği kadar bütün organizasyonlarda oynuyoruz” dedi.


1

Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com