Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
KIRBIYIK ETEĞİNDEKİ TAŞLARI DÖKTÜ

937 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 24.08.2000 17:54:00

 Ali Şanlı

 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, Teknik Direktör Ergün Pembe ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek eteğindeki taşları döktü. Konuşmasına başkan olma sürecini anlatarak başlayan Kırbıyık, “Antalya’da rahatsızlık geçirmeme ve gelemeyeceğimi söylememe rağmen ısrarlar olunca memleketimize geldik. Belediye Başkanı ile görüştük. Onay verdi. O vesile ile adı başkanlık olan sisteme girdik. Hastalıktan kalkıp Tarsus İdman Yurdu’na hizmete geldim” şeklinde konuştu.

 

“BIRAKIP GİTSEM 10 MİLYON LİRA BORÇ ÇIKACAKTI”

İstifa ettikten sonra Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Antalya’da kendisi ile görüşmeye gelip gelmediği yönündeki soruya, “O günlerde biz Tarsus İdman Yurdu’nda büyük hamle yapmıştık. Takımın 11 milyon lira kadar borcu vardı. Bırakıp gitse idim sanıyorsam 11 milyon kalacak korkusu ile gelindi. Bu vatan hepimizin, Tarsus hepimizin. Haluk Bozdoğan’ın oraya gelmesi benim için pek ehemmiyeti yok ama daha sonra düşündüğüm zaman bırakıp gitsem ortalama 10 milyon lira kadar borç çıkacak. Futbolcu alacakları çıkacak. Zannedersem onun için oraya kadar geldi” ifadelerini kullandı.

 

“KREDİ KARTI ŞAHİN GEL BURAYA..”

Tarsus’a başkanlık hevesi ile gelmediğini anlatan Kırbıyık, “6. Fabrikayı kuruyorum. 2 otelim var. Ben iş yoğunluğundan sosyal hayatı bırakmış insanım. Haluk Başkanın oraya gelmesi ile Tarsuslu olarak onur duydum. Ben buraya geldiğimde yanıma gelmeyen insanların oraya kadar gelmesi ile gururlandım. Aslında bu borç kapatma için. Yani kredi kartı Şahin gel buraya…” dedi.

Ziyaret sırasında Bozdoğan’ın kendisinden bir talebi olmadığını belirten Kırbıyık şunları söyledi: “Her zamanki gibi vaatler talepler ama ben inanmadım. Benden inancı bitirdiler. Sadece başkanı hedef almayayım. Çok kişi hata yaptı. Ne otel ne toplu konut peşindeyim. Biz belediyemizden hiçbir şey istemedik. Tarsus’un geliri yoktu. Tahtası kapanmıştı. Batmak üzere idi. Rica minnet üzerine biz buraya geldik. Tarsus İdman Yurdu rampadan inmişti. Uçuruma doğru gidiyordu. O aşamada memleket sevdasından geldim. Benimle muhatap oluyor gibi gözükenler hata yaptı. Başkanım ama ne futbolcu alımında ne imzalarda sözüm var. Yapılan işlerde benim imzan bile yok. Ben kredi kartı görevi yapıyorum. Maymun gözünü açtı. Hastayım ama memleket sevdası. Herkes başkansın diyor ama benim sözüm geçmiyor. Yönetimde hiç kimse para vermediği gibi yapabileceği şeyler sınırlı.”

 

“ONURUM KIRILINCA İSTİFA ETMİŞTİM”

Tarsus’ta yapmak istediklerinin birlik, beraberlik ve bütünlüğü korumak olduğunu vurgulayan Kırbıyık, “Yapayalnız kaldım. 1 tane insandan 1 kuruş bağış gelmedi. Ezilerek buraya kadar geldim. Her insan gibi gururluyum. Onurum kırılıyor. Onurum gururum kırılınca istifa etmiştim. Elimden gelse şimdi istifa edeceğim. Söz verdim bu sene şampiyon olacağız. Ondan sonra ben yokum. 30 milyon harcadım. Daha da harcarım”dedi.

 

“HAYATIMDA GÖRMEDİĞİM BEYİN OYUNUNU BURADA GÖRDÜM”

Yönetimindeki insanların Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından oluşturulduğunu doğrulayan Kırbıyık, “Haluk başkanı kınamıyorum. Haluk Başkana sözüm yok, sistem yanlış.  Ticarette sistemi öneceden kuramazsan istediğin kadar para getir yıkılır. Para sistemi getiremez ama sistem parayı getirir. Tarsus’a geldiğimde hayatımda görmediğim beyin oyununu burada gördüm. Artık acizlik getirdim istifa etmiştim:”

 


1

Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com