Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
BAŞKAN YILMAZ DESTEK VERDİ, ONLAR ŞAMPİYON OLDU

1610 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 11.01.2000 18:29:00

Haber Merkezi

 

Katıldığı her şampiyonada başarılarıyla birçok derece elde eden Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, son iki sezondur elde ettiği şampiyonluğun yanı sıra milli takıma kazandırdığı sporcular ile Türkiye’nin en iyi takımlarından biri olma unvanını koruyor.

Bu başarının arkasında ise yetenekli sporcuları destekleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz var. Bocce branşının Toroslar’da ve Mersin’de daha fazla gelişmesi için katkılar sunan Başkan Yılmaz; "Sporcularımız için şampiyonluk artık gelenek haline geldi" dedi.

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, 1. Lig’in Raffa disiplininde 15 maçın 14’ünde galip gelerek 2019-2020 sezonunun şampiyonu oldu.

Türkiye Bocce Bowling  Dart Federasyonu tarafından, salgın tedbirleri dolayısı ile yarım kalan Bocce Ligleri ve Petank Ligleri’nin oynanmış olan müsabakalara göre tescil edilmesine karar verildi. Buna göre Bocce 1. Ligi’nin raffa disiplininde 15 maçın 14’ünü kazanan Toroslar Belediyesi Spor Kulübü, "Şampiyon" olarak ilan edildi.

Bocce Petank 1. Ligi’nde de geçen sezonun şampiyonu olan takım, 5 maçın 4’ünü kazanmış ve puan sıralamasına göre 3’lük kupasını da almaya hak kazanmıştı. Son iki yılda şampiyon olarak Bocce 1.Ligi’nde kürsüdeki yerini koruyan Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Bocce’ye yapılan yatırımların ve emeklerin karşılığını gösterdi.

 

BAŞKAN YILMAZ: "TÜRKİYE’NİN EN İYİSİYİZ"

Toroslar’ı ve Mersin’i en iyi şekilde temsil eden sporcularını tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar Belediyesi spor kulübünde yetişen sporcuların ülkeyi ulusal ve uluslararası platformlarda temsil etmesinin gurur verici olduğunu söyledi.

Sporun her branşında olduğu gibi Bocce’yi de geniş kitlelere yayma hedefinde olduklarını belirten Başkan Yılmaz, ilçeye yeni bir Bocce Petank Sahası da kazandırdıklarının bilgisini vererek; "Geçtiğimiz yıl ilçemizde düzenlenen Dünya Kadınlar Bocce (Volo) Kupası ve Dünya Erkekler Bocce (Volo) Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Dünyanın birçok ülkesinden gelen sporcu ve heyetin katıldığı organizasyonu başarıyla tamamladık. Bocce’nin ülkemizde oldukça benimsenen bir spor dalı haline gelmiş olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Bu spora gönül veren gençlerimizin antrenman yapabilecekleri yeni bir Bocce Petank Sahasını da ilçemize kazandırdık. Antrenörümüz Niyazi Kutlay’ın nezdinde 2019-2020 sezonunun şampiyonu olan takımımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın daha nice başarılarla bizleri yine gururlandıracağına canı gönülden inanıyorum" diye konuştu.

 

ANTRENÖR KUTLAY; "ÇALIŞMALARIMIZA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ"

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı Antrenörü Niyazi Kutlay da Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a spora ve sporcuya sunduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederek; "Takımımızdaki sporcularımızın Milli Takımlar düzeyinde Dünya derecesi almasında Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’ın spora ve sporcuya verdiği destek önemli rol oynamıştır. Sayın Başkanımızın;  "Toroslar, Bocce’nin başkenti olacak" sözü ile çalışmalarımız ve emeklerimiz karşılığını bulmuştur. Şampiyonluğumuz, Toroslarımıza ve Mersinimize hayırlı uğurlu olsun. Allah izin verirse pandemi sonrası da güçlü bir şekilde sahalarda olacağız" dedi.


1

Haber Etiketleri
mersin | toroslar | bocca | |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com