Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
Formalite maçlara çıkılıyor

1387 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 16.01.2020 16:02:00

Süper Amatör ligde Silifke Belediyespor kayıpsız yoluna devam ediyor. Ligde son 7 haftaya girilirken en yakın takipçisinin 12 puan önünde emin adımlarla ilerliyor.Ligde ikinci  konumda olan Akdeniz Belediyespor ise play-off lara avantajlı girebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.Bir maç eksiği bulunan,play-off ların güçlü takımlarından olması beklenen Erdemli Belediyespor beklenmedik mağlubiyet alınca Akdeniz Belediyespor’un ekmeğine yağ sürmüş oldu.
Ligde kalma yarışında ise en alt sırada yer alan 3 takım ligde misafir durumda gözüküyor.Erdemlispor ve Mut İdman Yurdu’na göre az da olsa ligde kalma şansı bulunan Karacailyas Veteranlar umutlu çıktıkları hafta berabere kalarak işini zora soktu.
LİDER KAYIPSIZ GİDİYOR
Ligde henüz mağlubiyeti olmayan,aylardır liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Silifke Belediyespor hafta sonu Akdenizgücü’nü 4-1 yenerek en yakın takipçisi ile puan farkının kapanmasına izin vermedi.Rahat bir 90 dakika çıkaran Silifke ekibi maçın kontrolünü tümüyle eline geçirerek rakibinin pozisyon bulmasına izin vermedi.
Sayısız atak içinde 4 gol atan Silifke Belediyespor karşılaşmayı 4-1 kazanarak puanını 58 yaptı.Hafta sonu en yakın takipçisi Akdeniz Belediyespor ile 6 puan değerinde maça çıkacak. Bu maçı kazanması durumunda çok büyük sürpriz olmaması durumunda ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan edebilir.
İKİNCİ OLDU
Bir maç eksiği bulunan Erdemli Belediyespor’un 5 puan önünde olan Akdeniz Belediyespor Tarsus deplasmanın da Tarsus Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Her iki takımında bol pozisyon ürettiği,rahat atak gerçekleştirdiği maçta 2 gol çıkmasına rağmen eşitlik bozulmadı 1-1. Akdeniz Belediyespor haftaya lideri konuk edecek.
6 puan değerinde maçı kazanan moralin yanında büyük avantaj yakalayacak.Karşılaşma Pazar günü oynanacak.Maç Karacailyas’ta ki çim sahada oynanacak.
KENDİ AYAĞINA SIKTI
Bir maç eksiği bulunan Erdemli Belediyespor Anamur deplasmanında 1-0  kaybederek play-off öncesi büyük yara aldı.Play-off lara avantajlı girmek isteyen Erdemli temsilcisi Anamur’da  beklemediği bir mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yarattı. Pazar günü oynanan maçta bir çok gol fırsatı yakalamasına rağmen istediği golü bulamayan Erdemli ekibi sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Lig ikinciliği için çekiştiği Akdeniz Belediyespor’un puan kaybettiği hafta da mağlup olması avantajı kaybetse de gözünü bu hafta sonu oynanacak olan Akdeniz Belediyespor Silifke Belediyespor maçına çevirdi.Akdeniz ekibinin puan kaybetmesini bekleyen Erdemli Belediyespor ise hafta sonu ligde hedefsiz kalan Mersin Yolspor ile oynayacak.
UMUT KALMADI
Haftalar önce lige büyük ölçüde veda eden Erdemlispor ve Mut İdman Yurdu’nun ardından 3’ncü takım da belli olmak üzere. 13 puanı bulunan Karacailyas Veteranlar geriye kalan 7 haftada 19 puana sahip Akdenizgücü’nü yakalamak zorunda. Ancak Karacailyas ekibinin sergilediği futbol,kadro yapısı ile geriye kalan 7 haftada 6 puanlık farkı kapatması çok zor görünüyor. Alt tarafta da büyük bir gelişme olmaz ise bu sezon lige çıkan Erdemlispor ve Karacailyas Vetetaranlar geldikleri gibi alt lige gidecekler.Mut İdman Yurdu ise uzun yıllar sonra ilk defa alt lige düşecek.


Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com