Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
KOPMALAR OLMADI

6685 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 6.03.2019 10:23:00

Bölgesel Amatör Lig’de son düzlüğe girildi. 6 haftanın kaldığı ligde Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, İçelspor ve Mut İdman Yurdu’nun kıyasıya puan yarışı tüm hızıyla sürüyor. Geçen hafta liderliği Aksaray Belediyespor’a kaptıran Silifke ekibi haftayı 3 puan ile kapatarak lider takibini sürdürdü. Ligde 3’ncü sırada bulunan İçelspor zorlandığı maçı attığı tek golle kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. Ligdeki son Mersin ekibi Mut İdman Yurdu ise deplasmanda kazanarak haftanın karlı ekiplerinden oldu.

 

SİLİFKE’NİN İNADI

Lider ile aynı puana sahip olan Silifke Belediyespor zorlandığı karşılaşmada Kapadokya Göremespor’u 2-1 yenerek, liderin peşini bırakmadı. Silifke’de oynanan maça istediği gibi başlayamayan Silifke ekibi 19’ncu dakikada 1-0 geriye düştü. Daha önce Silifke Belediyespor forması giyen Delil 19’ncu dakikada konuk takımı 1-0 öne geçirdi.

Golden 3 dakika sonra ev sahibi Silifke Belediyespor maçta eşitliği yakaladı 1-1. Ekrem 22’nci dakikada maça eşitliği getiren golü attı. Bu golle toparlanan Silifke ekibi rakibine yüklenmeye başladı. İlk yarının uzatma dakikalarında Silifke Belediyespor’un baskısı gol getirdi. 45’nci dakikada Azat takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golle Silifke temsilcisi soyunma odasına 2-1 önde girdi.

İkinci yarıya istekli başlayan ekip konuk takım Kapadokya temsilcisi oldu. İkinci yarı baskılı oynamasına rağmen iyi savunma yapan Silifke defansını aşamayan misafir takım sahadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldı. 3 puanın sahibi olan Silifke Belediyespor 46 puana ulaşarak liderin peşini bırakmadı.

SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR

Ligde 41 puanla 3’ncü sırada bulunan İçelspor, Ceyhanspor’u 1-0’lık skorla geçti. Mersin Stadyumu’nda oynanan maçta tam kadro sahaya çıkan Mersin ekibi ilk dakikalarda oyunun kontrolünü eline almayı başardı. Bir çok gol pozisyonu üreten Siyah Beyazlı ekip ilk yarının bitimine dakikalar kala 1-0 öne geçti.

44’ncü dakikada sahneye çıkan Gülhan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu skorla her iki takım soyunma odasına gitti. İkinci yarıya kontrollü oyunu benimseyen bir formatta çıkan İçelspor daha çok sahasında beklemeye başladı. Zaman zaman yakaladığı kontra ataklarla gol arayan Mersin temsilcisi ve konuk ekip gol bulamayanınca maçı 1-0 İçelspor kazandı. Puanını 41’e çıkaran Siyah Beyazlı ekip geriye kalan 6 haftada kazanarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

MUT DİRENİYOR

3 Mersin ekibi içinde 1 takımın lige veda edecek, diğer takımın ise baraj maçı oynayacak olması maçların tansiyonunu artırdı. Deplasmanda İskenderun Belediye Gençlik ve Spor takımı ile karşılaşan Mut İdman Yurdu, 2 golün atıldığı maçı kazanarak Mersin’e 3 puan ile döndü. İlk yarının bitimine 2 dakika kala 43’ncü dakikada 1-0 öne geçen Mut İdman Yurdu 90’ncı dakikada 2’nci golü atarak karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Ligde kalma umutlarını ileriki haftalara taşıyan Mut temsilcisi 41 puana ulaştı. Haftaya 1970 Hisarspor ile oynayacaktı. Ancak sahadan çekilen Hisarspor sahaya çıkmayacağı için Mut İdman Yurdu hükmen 3-0 kazanmış sayılacak.



Haber Etiketleri
mersin | paskolik | bal | silifkebelediye | içelspor | mut |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com