Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
MİY’DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

5311 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 23.01.2019 20:47:00

Kapanmanın eşiğindeki Mersin İdman Yurdu’nda kötü gidişatın faturası Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Vedat Yüksel ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir’e kesildi.

Kırmızı-Lacivertli yönetim, geçmişte MİY’de çeşitli kademelerde görev alan Yüksel ve Bilir’in, takımın bugünkü sürece gelmesinde katkısı olduğunu iddia ederek, bu iki isme adeta ateş püskürdü!

“YILLARCA BU KULÜBÜN SIRTINDAN KAZANDIKLARIN YETMEDİ SANIRIM”

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sezon başından beri büyük sıkıntılara desteksiz ve yolumuza kendi menfaati için taş koymaya çalışanlara rağmen mücadele ederek kulübümüzü yaşatmaya çalışıyoruz. Ama bu mücadelemiz sürerken hep aynı isimlerin yolumuzu kesmeye çalıştığının farkındayız kapı arkalarında konuşulanlar ve gerek belediye başkanlarını ve gerek şehrin diğer ileri gelenlerini etkileyerek kulübün kapanmasını istiyorlar.

“MESUT BİLİR’İN OLDUĞU YERDE MİY YOK”

Mesut Bilir sezon başından beri Vedat Yüksel ile birlikte organize şekilde kulübümüzle uğraşıyorsun. Yıllarca bu kulübün sırtından kazandıkların yetmedi sanırım. Halen amatöre kadar düşmüş kulübümüz sırtından kendine menfaat sağlamaya uğraşıyorsun. Süper Lig zamanı sen kulübe girmeden önce bu takım lig 7’incisiydi. Sen takıma girdikten sonra takımın ahengini bozdun, yetmedi Rıza Çalımbay’ın gitmesine neden oldun ve takımımız Süper Lig’den düştü.

O dönem kulübün otel ve diğer deplasman harcamalarının Rıza Çalımbay’ın kendi asistanının yapmış olmasından dolayı Mesut Bilir sırf bu nedenle hocanın kuyusunu kazarak gitmesine sebep olmuştur.

Rıza hoca gittikten sonra başarısız Mesut Bakkal ve Bülent Korkmaz’ın getirilmelerinde yöneticileri etkileyerek kulübün çökmesine sebep olmuştur. Takımın sırlarını futbolculara anlattığı anlaşıldığından dönemin yönetimi tarafından kovulmuştur. İsteyenler Rıza Çalımbay’dan bu durumu öğrenebilirler.

Mesut Bilir görev aldığı dönemde kulübün kasasından, ona buna eşofman dağıtıp cezerye vermekten başka hiç bir işe yaramamıştır. Daha önceki çalıştığı dönemde de kulüp müdürlerinin ve futbolcuların anlattıklarını bütün Mersin biliyor.

Bu camia seni dışlamış, sen şuan oturduğun TÜFAD’daki koltuğa seçilirken seni oraya oturtanların bile ayağını kaydırmaya çalışacak kadar da kendi menfaatinde olan bir insansın.

Daha düne kadar Vedat Yüksel hakkında, ‘TÜFAD’a eşofman vermedi’ diye her yerde hakaret ediyordun. Hatta şahsi Facebook hesabından bile hakaret ettin. Şimdi aranızdan su sızmıyor, hangi menfaat sizi bir araya getirdi, onu da biliyoruz. Şimdilerde İçelspor’un etrafında dolaşıyorsunuz, bırakın artık bu işleri. Arkanızdan bir tane adam bile iyi bir şey konuşmuyor.

Ayrıca her yerde, ‘CHP’yi destekliyoruz, CHP kazanırsa bizim her dediğimiz olacak’ diyormuşsun ama ne hikmetse şimdiki mevcut belediye başkanı ve daire başkanlarının yanından da ayrılmıyor, her tarafa mavi boncuk dağıtıyorsun. Sizin olduğunuz hiç bir yerde Büyük Mersin İdman Yurdu taraftarı olamayacaktır. Sizin görev almanıza da müsaade edilmeyecektir. Size görev verene de tepki gösterilecektir.

“VEDAT YÜKSEL; BU TAKIM SENİN YÜZÜNDEN BU DURUMLARA DÜŞTÜ”

Vedat Yüksel ise sezon başından beri Mersin İdman Yurdu’nu tesisten attırmaya çalışma olayında en başı çekiyorsun. 7-24 birlikte gezdiğin Hüseyin Günaydın’ı kullanarak Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı yanlış yönlendirerek, hem kulübümüze hem de kulübümüzün belediye başkanı ile olan ilişkilerine bilinçli olarak zarar veriyorsun. Bu takım senin yüzünden bu durumlara düştü. Zamanında Hüseyin Çalışkan’ı da Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı da yanlış yönlendirdin. Takıma karşılıksız para veren bir çok yönetici senin yüzünden istifa etti, gitti. Oyuncularımızın takımdan gitmesine neden oldun, transferi açtırmadın. Sana yandaş hocaları oyuncuları kulübe getirdin, bir çok oyuncunun beleş denecek rakamlara takımdan ayrılmasına neden oldun. Kulübü yüklü miktarda zarara uğrattın Halende utanmadan, sıkılmadan futbol camiasının içine girmeye, müdahil olmaya çalışıyorsun. Sen bu işlere karışma, git; Maratonunu ve Emre Tilev’li, Cevdet Ünüvar’lı ne işe yaradığını kimsenin bilmediği, ilgi göstermediği için kalabalık görünsün diye spor dairesinde çalışanların zorla götürülüp izletildiği panellerini yapmaya devam et. Belediyenin bütçelerini oralara harcat.

Bizde burada dişimizden tırnağımızdan artırıp maaşlarımızdan kredi çekip, kulübü yaşatmaya çalışalım. Siz kapı artlarında dedikodu yapıp, görev almaya çalıştığınız yerler için taraftarımızın ve yönetimimizin hakkında konuşup, kötüleyerek zarar vermeye çalışın. Gün destek olma birlik olma günüdür. Bütün camiamızı destek olamaya davet ediyoruz. Alçakça yapılan planlara rağmen dimdik ayakta kalacağız. Gün gelecek herkes ektiğini biçecek”.



Haber Etiketleri
mersin | paskolik | mersinidmanyurdu | miy | tüfad | vedatyüksel |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com