Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
TAC SPOR KULÜBÜ’NDEN BÜYÜK BAŞARI

2367 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 18.10.2018 13:28:00

Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü Başkanı Dr. Ali Çekiç, altyapıda almış oldukları başarılar ve yetiştirdikleri oyunculardan dolayı, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun 16 tane Tahincioğlu 1.lig takımlarının yer aldığı, Basketbol Gençler Ligine (BGL) Tarsus Amerikan Koleji Spor Kulübü olarak dahil olduklarını duyurdu.

Çekiç, “Bizler, A grubunda yer alıyoruz. A grubunda bizle birlikte Anadolu Efes, Fenerbahçe, Galatasaray, Türk Telekom, Tofaş, İzmir Gelişim, Arel Üniversitesi Büyükçekmece, Trabzonspor ve Afyon Belediye yer alacak. Tüm yıl devam edecek deplasmanlı ligde gruplarında ilk 6’ya giren takımlar, 12’li bir üst lig daha oynayacaklar. Diğer gruptan gelen 6 takımla yine deplasmanlı oynanacak, ilk 8’e giren takımlar da çeyrek final oynayacaklar. Daha sonra da final four oynanacak” diyerek, desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Başkan Çekiç’in mesajı şu şekilde: “NEF ana sponsorumuz ancak çok daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bu anlamda bize ilk desteği sağlayan Hayri Uğur abimize teşekkür ediyorum. En büyük desteği maddi ve manevi anlamda TAC İstanbul Basket grubunun mezun abi ve kardeşlerimden aldık.

Ali Zallak ’68, Ali Aşkın ’72, Necati Güler ’75, Serkan Solmazer ’89, Hüsamettin Uslu ’94, Alper Tanyer ’95, 97 mezunları Onur Aydoğan, Serdar Altuğ, Mert Burian, Umut Ergunsu, Niyazi Kamışlı, 98 mezunları Barış Sönmez, Evren Yarkın, Ender Uslu, Eren Ziya Dik, Engin Aydoğan, Turgut Yeğenağa  ’01,2002 mezunları Ömür Yılmaz, Efe Gözüyeşil, Serdar Budur, Sadık Gençoğlan ’03, Ömer Cerrahoğlu ’04, Kıvanç Şanlı ’07, Umut Varat ’09, 2010 mezunları Can Sevener, Hakan Çiftçi ve Emirhan Çayan’a destekleri için çok teşekkür ediyoruz.

İstanbul deplasmanlarında bizleri yalnız bırakmayacaklarını ve takım İstanbul’a geldiğinde takımla beraber yemek organize edeceklerini ve İstanbul içi ulaşımda destek sağlamaya çalışacaklarını ifade ettiler.

En önemli destekçilerimiz olarak Merden Lojistik adına Koral Karşılıklı ’96’ya teşekkür ediyorum. Ayrıca velimiz olan Hyundai Noyaner Otomotiv’e teşekkür ediyorum. Yine bir velimizin katkısıyla tüm maçlarımıza ambulans desteği ve maddi destek sağlayan Mersin City Hospital’a teşekkür ederiz. Tüm yıl boyunca su ihtiyacımızı karşılayacak olan Alfa Dağıtımın sahibi genç kardeşimiz Nihat Yüksel ’07’e teşekkür ediyorum.

Ayrıca yine bir velimizin katkısı için Berdan Civata’ya teşekkür ediyorum.Ayrıca takımımıza yıl içerisinde Mersin’de yeni açacakları Emirgan Sütiş’de zaman zaman yemek verecek olan ATAKO grup adına Josef Atat ’76 ve Filip Tahinci ’87’e teşekkür ederim.

Kendi evimizde oynayacağımız maçları Mersin’de Edip Buran Kapalı Spor Salonunda oynayacağız. Bu maçları okul yönetimimizin de desteğiyle TAC Live TV ekibi verecektir. TAC NEF’in bütün haberlerini sizlerle burdan veya sosyal medyadan paylaşacağız. Çok büyük heyecana sahne olacak maçlara tüm mezunlarımızı takımımızı desteklemek üzere bekliyoruz”.



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com