Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
ŞAHİN MAHALLESİ HALI SAHASI TÖRENLE AÇILDI

4560 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 30.09.2018 17:59:00

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi’nde yaptırılan halı saha törenle hizmete açıldı. Tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Programda ilk olarak söz alan Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, hizmetler için teşekkür etti. Muhtar Aydın, “Belediyemizin mahallemize birçok hizmeti bulunmaktadır. Bugün burada hizmet kervanına bir yenisi eklenmektedir. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Spor birlik ve kardeşliğin temelini oluşturur. Toplumun birleştirici simgelerinden biridir. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutar.” dedi.

 Göreve geldikleri günden itibaren 40 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hemşehrilerinin duası ve desteğiyle yıl sonuna kadar her hafta bir açılış yada temel atma yapacakları söyledi. Tarsus’un her sokağında her caddesinde alın teri ve imzası olduğunu belirten Belediye Başkanı Şevket Can, “2004 yılında altyapı çalışmasından dolayı bu mahallemize cenaze arabası sokaklara giremiyordu. Gerçekten bu mahallemizde iğneyle kuyu kazar gibi bu günlere geldik. Bu mahallemize de şehrimize de birçok hizmeti olan değerli Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Burhanettin Kocamaz’a şükranlarımızı sunuyoruz. Kıymetli hemşerilerim bizim çalışmakla ilgili bir sıkıntımız yok. Çıraklığını yapmadığın işin ustalığını yapamazsın der atasözünde. Biz bu işin çıraklığından geliyoruz. 21 yıldır Tarsus’umuzda her sokakta her caddede alın terim ve imzam var. Ayrım yapmadan, ayırmadan, dili, dini, ırkı, milleti, memleketi, partisi ne olursa olsun Rabbimin rızasını kazanmak için çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Bütün hemşerilerimizin belediye başkanıyım, Tarsus’umuzda yaşayan 336 bin insanımızın belediye başkanıyım. Bizi sevse de sevmese de, bize oy verse de vermese de, şehrimizdeki bütün insanlarımızın belediye başkanı olmak için çalıştık, Rabbimin izniyle de çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü kıymetli hemşerilerim biz ayrım yapmadan hizmet yaptık. Çünkü biz birlik dedik, beraberlik dedik, kardeşlik dedik, hizmet dedik gündüz yorulmadan gece uyumadan şehrimizde var gücümüzle çalıştık. Ötekileştirmedik, şehrimizde yaşayan insanlarımızın birinin dahi burnu bile kanamasın diye çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bizim gidebilecek bir ülkemiz yok. Bizim de bu ülkeden asla ve asla gitmeye niyetimiz yok. Dün de birlikte yaşadık, bugün de birlikte yaşıyoruz, Allah’ın izniyle yarın da birlikte yaşayamaya devam edeceğiz’ ifadesini kullandı.

GÖREVİMİZ ÇOCUKLARIMIZA, GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK

Gençleri sporla buluşturmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Can, “Bizim hemşerilerimizden tek bir ricamız var. Huzurumuzu ve kardeşliğimizi hiç kimseye bozdurmayacağız. Biz evlatlarımızın daha güzel bir gelecekte yaşamaları için mücadele ediyoruz. Onun için hepimize görev düşüyor, hepimiz çocuklarımıza sahip çıkacağız, gençlerimize sahip çıkacağız. Bizim acımız bir, sevincimiz bir, az önce Cuma namazını birlikte eda ettik. Yönümüz kıble, dinimiz bir, Allah’ımız bir, kitabımız bir, peygamberimiz bir, bayrağımız bir. Aynı şehirde yaşıyoruz onun için biz biriz, birlikteyiz, Allah’ın izniyle de bizim birlikteliğimizi hiç kimse bozamayacak. Bizim görevimiz sadece yol yapmak, park yapmak değil, gençlerimize sahip çıkmaktır. Yanlış düşünen gençlerimize sahip çıkmaktır. Çünkü Şevket Can o çocukların da, gençlerimiz de belediye başkanı. Allah şahidimdir hiç birinizin burnu kanamaması için çalışıyorum, kardeş kavgası çıkmaması için çalışıyorum. Bu hizmet yolculuğunda Seçim sürecinde Rabbime şöyle dua ediyorum hakkımda hayırlıysa bu görevi bana nasip et. Ayrım yapmadan ayırmadan çalıştıysam hemşerilerim sizin çocuğunuz sizin evladınız Şevket Can’a da sahip çıkmanızı hepinizden rica ediyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle halı sahamız hemşerilerimize hayırlı olsun. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından kesilen kurbanlarla birlikte açılış kurdelesi kesildi.

Program sonunda Başkan Can, mahalle çocuklarına futbol topu dağıttı.



Haber Etiketleri
mersin | haber | tarsus belediyesi | şahin mahallesi | halı saha | açılış | |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com