Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
MASTERLER TAŞ GİBİ!

1703 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 21.09.2018 09:59:00

 Türkiye Masterler Futbol Şampiyonası Hatay’da yapıldı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden 5 ligin şampiyon ve ikincileri Veteran futbol takımlarının katıldığı turnuvada Mersin temsilcisi Karacailyas Masterler oldu.

Turnuvada oynanan gurup maçlarının ardından adını finale yazdıran Hatay Masterler ile İskenderun Masterler final oynadı. Turnuvadaki Süper Kupa finalini kazanan Hatay Zülüflühan Master takımı oldu.

RENK KATILLAR

Turnuvanın etkili ve renkli takımı olan Karacailyas Masterler adını finale yazdıramasa da şampiyona boyunca sergiledikleri duruş ile rakiplerinin taktirini alarak gönüllerin şampiyonu oldu.

Futbolu bırakmış olmasına rağmen, sahalardan uzak kalmayan futbolcuların daha çok forma giydiği Masterler ligine her geçen gün ilgi artıyor. Mersin’de de bunun öncüsü olma yolunda giden Karacailyas Masterler takımı katıldıkları her turnuvada skordan çok centilmenlik ve arkadaşlığı öne çıkartıyorlar. Son katıldıkları Masterler Türkiye şampiyonasında da bu felsefe ile sahaya çıktılar. Hatay’da ilginin fazla olmamasına rağmen maçlar tempolu ve çekişmeli geçti. Karacailyas Masterler takımının turnuva karnesi ise şu şekilde.

 Ali ( Kaleci) -Turnuvanın en iyi bir kalecisinden biri. Zaman zaman hatalı goller yese de kalitesinden bir şey kaybetmiyor. Maça daha iyi konsantre olduğunda Messi olsa karşımda gol yemem diyerek de öz güveni yüksek kaleci.

 Önal- Mersin İdman Yurdu’nda uzun süre futbol oynadı. Tecrübeli oyuncu hala enerjik ve istekli.

 Serdar Demir-  Hep oyunun içinde. Sessiz sakin ama bir o kadar da kilosu var. Eğer kilo verirse takımına çok katkı verir.

 Serdar Gökdurna- Takımın jokeri konumunda nerede görev verilirse yapıyor. Bir ara takım otobüsü kullandığı da söyleniyor. O da yaz boyunca yatanlardan ve kilo alanlardan. Fazlalıklarını atar ise şuan vermiş olduğu katkının on katını verebilecek yetenekte.

 Oğuzhan- O da Mersin İdman Yurdu’nun kalesini korudu.Tecrübeli oyuncular kategorisinde. Gerçi bu turnuvada kaleye geçmek yerine oyunda oynadı. Zaman zaman uzaklardan attığı şutlar ile dikkat çekse de onu kalede izlemek daha keyifli.

 Ahmet- Takımın emniyeti. Resmen sağ tarafa barikat kuruyor. Beton gibi sağlam, istekli yaşı el verdiği süre içinde rakip sahaya gidiyor. Maçtan sonra arkadaşları omuzlara aldı. Kendi bunun neden olduğu anlamasa da dışardan 40.yaşını kutladığı düşünüldü.

 İsa- Takımın kaptanı 24 ayar değerinde. Sahada ve saha dışında duruşu ile takım içinde sözü geçen isimlerin başında geliyor. Bu turnuvada yeni yaşını da kutlayan İsa Varlıklı bir çok genç adamdan maçlarda daha çok enerji harcayarak defansın en önemli isimlerinden biri olmayı bırakmıyor.

 Süleyman-Doktor, futbolcu, arkadaş, ağabey kısaca takımın her şeyi. Maçlar da oyunun son bölümlerinde oyuna dahil olsa da kaldığı süre içinde verilen görevi eksiksiz yerine getirerek tam bir görev adamı olduğunu kanıtlıyor.

 Recep Karakuş- Saha içinde ve saha dışında bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Beyfendi, saygılı duruşu ile her kesin her an yanında.Bir bakıma takımın dinamosu.Tam bir görev adamı.

Metin Çırak- Yetenekli, zeki ama maalesef arkadaşları tarafından da en çok eleştirdiği konu ayakta durmaması. Arkadaşlarının dediği gibi ayakta kaldığında çok iş yapıyor. Yeni sezonda da ondan beklentiler yüksek.

 İrfan- Solun kalesi. Defansın solunda oynayan İrfan arada oyuna dalması, yerini kaybetmesi olmasa şuan Nilüfer Belediyespor’da forma giyerdi. Şaka bir yana defansın sigortası her açığı kapatmaya çalışıyor. Bu formu devam ederse daha çok sol tarafı meşgul eder.

 Metin- Boyu kısa ama futbolu büyük. Takımın ayrıca neşe kaynağı. Onu saha içinde geçmek için araba kiralamaları gerekir.

 Bahattin- Tam bir savaşçı. Bu turnuvada kısa süre oynasa da oyunda kaldığı süre içinde stoperlerle boğuşması, gücü ile takıma katkısı üst seviyelerde oldu. Ama onunda kilo vermesi gerekiyor. Aksi durumda güreş takımın değişmez elamanı olur.

 Hasan- Yetenekli ama yeteneklerini saklıyor gibi. Gerçi Hatay fazla yaramadı ona. Hastalanarak performansının düşmesine neden oldu. Umarız bundan sonraki maçlarda yediğine ve içtiğine dikkat eder. Çünkü takımın ona ihtiyacı var.

 Murat- Genelde oyuna sonradan giriyor ve kilidi açan isim oluyor. Sessiz ve sakin bir yapısı var. Çilingir lakaplı oyuncu oyuna sonradan girse de açmak benim işim diyor.

 Hasan Albayrak- Takımın babası,takımın güç kaynağı. Her koşulda her zaman takımın yanında. Onsuz Masterler öksüz olur.

 Mehmet Akyürek- Takımın teknik adamı,patronu,büyüğü ve aklı. 90 dakika vermiş olduğu taktikler,hamleleri kadar pistlerde de yetenekli. Eminim Aykut Kocaman görse kıskanır.

Takımın kaptanı, ağabeyi, Lideri olan İsa Varlıklı Hatay’da yapılan turnuvada maçlardaki olumlu performansın yanı sıra sürpriz doğum günü partisi düzenleyerek de alkış aldı. İkiz çocukları olan Varlıklı ailesi çocuklarının doğum gününü kaldıkları otelin restoranında sürpriz doğum gününde doyasıya eğlendiler. Büşra Varlıklı ve Berk Varlıklı bir anda önlerinde gördüğü pata ile kısa bir şok yaşasalar da kısa sürede toparlanarak mumları üfleyerek yeni yaşlarını kutladılar.

 FUTBOLDAN FAZLASI

Hemen hemen her deplasmanda, düzenlenen her turnuvada gittikleri kenti gezmeyi, tanımayı ihmal etmeyen Karacailyas Masterler takımı bu defa Hatay’ı karış karış gezdi. Kentin çok mutfağını beğenen ekip her fırsatta restoranlara kaçmaları dikkatlerden kaçmadı.

 HOCA BİLDİ

Maçtan dakikalar önce Mehmet Akyürek hoca çekildiği fotoğrafta yanındaki iki oyuncunun Önal ve İrfan’ın gol atması herkesi şaşırttı. Mehmet hoca maçtan sonra yaptığı açıklamada bundan sonra bu gelenek olacak gibi, maçtan önce çekilen fotoğrafta gol atanı bundan sonra ödüllendireceğim demesi ise takıma ayrı hava verdi.

 AĞIR ABİLER

Takımın büyükleri konumundaki Süleyman ve Recep maç öncesi bir araya gelerek takımın maçlara rahat çıkması için verdikleri çabanın yanı sıra kulübede verdikleri destek ile de takıma büyük katkı sunuyorlar.

 MAÇLARA RAHAT ÇIKIYORLAR

Her ikisi de emniyet mensubu. Tatil yapmak yerine her fırsatta zaman zaman ailelerini de ihmal ederek Karacailyas Masterler takımı ile maçlara gitmeleri, arkadaşlarına varlıkları ile güven vermesi bu ikilinin ne kadar önemli olduğunu Hatay’da da gösterdiler.

 TURNUVANIN YILDIZI

Uzun yıllar Beşiktaş’ta forma giyen Ali Eren ile maç önce bir araya gelen Serdar Gikdurna güzel bir dostluk kurdu. Maçtan sonra forma alış verişinde bulunun ikili otelde de bir araya gelerek sohbetlerine devam ettiler.

 OLMAZSA OLMAZLARI

Takımın her an yanında olan Bahattin ve Metin futbolculuklarının yanı sıra saha içi ve dışında sergiledikleri tavırlar ile takımın neşe kaynakları oluyorlar. Sıcak tavırlar, ikili ilişkileri ile herkesle araları iyi olan Bahattin ve Metin takımın olmazsa olmazlarından.

 RAMBO GİBİ

Sakatlık nedir bilmeyen, sürekli bir koşuşturmanın içinde olan Şenol Kırsakal Hatay’da da yine başroldeydi. Saha içi, saha dışı etkinliklerinde öne çıkan Şenol takımın vazgeçilmezlerinden.



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com