Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
LİGİN ALTI KAYNIYOR

1795 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 26.02.2018 14:02:00

 Mersin Süper Amatör Liginde son 4 haftaya girildi. Lider İçelspor’un kayıpsız yoluna devam ettiği haftada Lig ikincisi Meskispor’un Ormanspor’u 2-0 yenerek ikincilikkoltuğunu sağlama aldı. Alt taraftaki ligde kalma mücadelesi veren takımların hiç birinin kazanamaması nedeniyle sıralama aynı şekilde devam etti.

AÇIK ARA LİDER 3-1

Şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyen  İçelspor Ligde hiçbir iddiası bulunmayan Gülnar Belediyespor 3-1 yenerek  yoluna kayıpsız devam etti. Baştan sona üstün oynayan sayısız gol pozisyonu üreten  Lider attığı 3 gol ile maçı kazandı. 64 puana ulaşan Lider haftaya Ligde kalma mücadelesi veren Ormanspor’a konuk olacak.

MESKİ PLAY-OUT’A KİTLENDİ 2-0

Lig ikincisi Meskispor Ormanspor’u  2-0 yenerek artık baraj maçını düşünmeye başladı.Lige tutunma mücadelesi veren Ormanspor’u karşılıklı  pozisyonların girildiği maç sonunda  2 güzel gol sonunda koltuğunu sağlama alırken Ormanspor’u ateşe attı. Tehlikeli bölgeden bir basamak üstte olan Ormanspor  en az 1 puan için çıktığı karşılaşmada kaybedince tehlike çanları çalmaya devam etti.

DOSTÇA BİTTİ 1-1

Önce şampiyonluk yarışından kopan ardından ikincilik şansını da yitiren Toroslar Belediyespor  1-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayarak 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı. Koray Aydın stadında Erdemli Belediyespor’u konuk eden Yeşil Beyazlı ekip tutuk bir oyun sergiledi. Hedefsiz iki takımın maçı tatsız tuzsuz geçti,az sayıda futbol severin takip ettiği karşılaşma karşılıklı atılan 1’er golle maç 1-1 bitti.

DÜELLOYU ANAMUR KAZANDI 4-2

Toplamda 6 golün atıldığı karşılaşmada Yenişehirspor Anamur temsilcisi Anamur Muzspor takımına 4-2 mağlup oldu. Ligde hiçbir iddiası olmayan iki takımın maçında karşılıklı ataklarla,bol pozisyonların yaşandığı bir maç oldu. Anamur temsilcisi 4 gol atarak 3 puanı rahat aldı. Adı sürekli Mersin İdman Yurdu ile anılan isim değişikliğine gidileceği söylenen Yenişehirspor 4 gol ile maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

KANAL  BİR TÜRLÜ AÇILMIYOR 3-2

14 puan ile tehlikeli bölgede yer alan Kanalspor Ligde rahat konumda olan rakibi Akdeniz Belediyespor’a 3-2 kaybedince tehlike çanları çalmaya devam etti. Maçı almak içinde önde oynayan,sürekli pozisyon üreten,tüm gücü ile saldıran Tarsus ekibi Kanalspor 2 gol atmasına rağmen kalesinde 3 gol görünce sahadan boynu bükük ayrıldı. Haftaya Gülnar’da Gülnar Belediyespor ile karşılaşacak olan Kanalspor olmak ya da olmamak maçına çıkacak.

ERKEN VEDA 3-0

Reşadiyespor  Lige ilk veda eden ekip oldu. Kötü bir sezon geçiren Reşadiyespor çıktığı 21 maçta tek galibiyet alarak Süper Lige veda etti. Hafta sonu  Mersin’de K.Milliyespor ile karşı karşıya gelen Reşadiye 3-0 gibi net skorla maçı kaybetti. Aldığı bu mağlubiyet ile umutlarını tüketen Reşadiyespor Lige veda etmek üzere. 3-0 gibi net skorla rakibini geçen K.Milliyespor  ise rahat bir nefes aldı. Tehlikeli bölgeye yakın olan takımlardan biri olan K.Milliyespor aldığı bu galibiyet ile umudunu diğer haftalara taşıdı.

 

YOL VERMEDİ 3-0

Ligin en rahat takımlarından Yolspor Ligde can çekişen,Ligde kalmak için mutlak 3 puana ihtiyacı olan Akdenizgücü’nü eli boş gönderdi 3-0.Ligde son 4 haftaya girildiği ,her puanın altın değerinde olduğu haftalarda Akdenizgücü’nün direniş gösteremeden Yolspor’a 3-0 kaybetmesi  umutları kırdı. Haftaya  Erdemli deplasmanına gidecek olan Akdenizgücü bu maçı da kaybetmesi durumunda işini bir hayli zora sokmuş olacak.



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com