Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
SÜPER AMATÖR’DE GOL YAĞMURU

2456 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 12.02.2018 17:43:00

 Mersin Süper Amatör Liginde son 6 haftaya girildi. Bu hafta ligde , lider İçelspor’un bir düzine gol attığı,lig  ikincisi Meskispor’un zorlanarak kazandığı ve alt taraftaki ateşin arttığı bir hafta yaşadık.26 golün atıldığı haftada deplasman takımların galip gelemediği,2 maçın berabere bittiği,bir maçında ertelendiği  görülürken, haftanın  en çok konuşulan konusu ise lige veda etmesine  kesin gözü ile bakılan Reşadiyespor’a Lider İçelspor tarafından 12 gol atılmasıydı. 

BU KADAR DA ATILMAZ  12-0

Lig Lideri İçelspor bu hafta Lige veda etmesine kesin gözle bakılan Tarsus temsilcisi Tevfik Sırrı Gür stadında karşılaştı.Zayıf rakibi karşısında sayısız gol pozisyonu üreten İçelspor attığı 12 gol ile haftanın en farklı galibiyetini aldı. İçelspor Reşadiye karşılaşmasının haftanın en çok konuşulan maçı olmasına neden olan ise İçelspor’un ligden düşen zayıf rakibine 12 gol atması oldu. Hemen hemen her platformda tartışılan bu konu İçelspor’un Reşadiyespor’u 12-0 yenmesi ile yine gündeme geldi 

 

MESKİ  GÖK’lerde 1-2

Mavi beyazlılar 1-0 yenik düştükleri karşılaşmada  ikinci yarıda oyuna dahil olan Sercan Gök’ün golleriyle  galibiyete ulaştı.

Süper Amatör Lig maçında şampiyonluk yarışından uzaklaşan Meskispor TSG Stadında  Akdeniz Belediyespor ile karşılaştı.  Maçı Meski 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu

Şampiyonluk yarışında havlu atan umudunu play-offa taşıyan Meskispor evinde ağırladığı Akdeniz Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi takım 1-0 geriye düştüğü müsabakada Sercan Gök’ün attığı gollerle 2-1 galip gelmeyi başardı.

Sonradan oyuna giren Sercan Gök oyunun son 20 dakikasında attığı 2 golle takımını 3 puana uzanmasını sağladı

TOROSLAR PRESTİJ İÇİN 4-1

Şampiyonluk ve ikincilik şansı kalamayan Toroslar Belediyespor Ligde düşme korkusunu yakından hisseden Ormanspor’u 4-1 yendi. Toroslar Belediyespor için bu galibiyet fazla bir anlam ifade etmezken Ormanspor ‘a bu mağlubiyet büyük hasar verdi. Lige veda etmesi olasılığı bulunan takımlar içinde yer alan Ormanspor bu haftaki mağlubiyetten sonra daha dikkatli olması gerekiyor.

YENİŞEHİR GÜLNAR’A ACIMADI 5-1

Yenişehirspor sürekli Mersin İdman Yurdu’nun radarında olan takım olarak dikkat çekiyordu. Son birkaç yıldır Mersin İdman Yurdu tarafından alınarak isim değişikliğine gidileceği,Yeni Mersin İdman Yurdu olacağı konuşuluyordu.. Ve nihayet bu düşünce gerçekleşti.  Mersin İdman Yurdu tarafından alınan Yenişehirspor yeni sezonda İdman Yurdu33 olarak liglerde var olacak. Eski ismi ile şuan maçlara çıkan Yenişehirspor Gülnar Belediyespor’u 5-1 yenerek yeni yönetimini bir bakıma galibiyetle selamladı.

KUVAYİ MİLLİYE TEHLİKE SINIRINDA 0-0

Ligde 2 maç eksiği ile düşme çıtasının hemen üstünde yer alan K.Milliyespor Mersin Yolspor ile oynadığı maçı başladığı gibi bitirdi 0-0. 3 puan parolası ile sahaya çıkan Ligin gediklisi K.Milliyespor tutuk başladığı maçta istediği ve aradığı gol pozisyonlarını bulsa da gol atma başarısını gösteremedi. Haftayı 1 puan ile kapatan K.Milliyespor erteleme maçlarında galibiyet alamaz ise son 6 haftada korkulu rüya görme olasılığı en yüksek takım.

İKİSİNE DE YARAMADI 1-1

Tehlikeli bölgede yer alan iki takım Tarsus Kanalspor ile Akdenizgücü Tarsus’da karşı karşıya geldi.Her iki takımında acil 3 puana ihtiyacı olduğu haftada her iki takımda 3 puan yerine 1’er  puana razı oldular 1-1. İki takımında kazanmak için fazla çaba harcamaması,kontrollü oynaması maçın kısır geçmesine neden oldu. İki takımında 1’er gol attığı karşılaşma 1-1 bitince 3 puan hesapları başka haftaya kaldı.

 



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com