Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
'Hiç kimse kulüpten büyük değildir'

2565 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 25.08.2017 12:40:00

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak Tolga Şahin’im süresiz kadro dışı bırakılması ile ilgili kulübün resmi internet sayfasından yazılı bir açıklama yaptı. Karak yaptığı açıklamada Tolga Şahin krizinin perde arkasını spor kamuoyu ile paylaştı.

Kulübün resmi internet sayfasından yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi ;

“Bilindiği üzere son günlerde sözleşmeli oyuncumuz Tolga ŞAHİN hakkında gerek yazılı gerekse görsel basın yayın mecralarında çeşitli haberler yer almaktadır. Bu nedenle bilgi kirliliğini önlemek amacıyla Kulübümüzün bu açıklamayı yapma gerekliliği hasıl olmuştur.”

TOLGA BOŞUNA GÜNDEMİ MEŞGUL EDİYOR

“Öncelikle, bilindiği üzere Kulübümüz genç oyuncuları kazanma, onlara oynama şansı verme ve onlara güven duyma konusunda birçok kulüpten öndedir. 2 sezondur takımımızda banko oynayan ve büyük güven duyulan Tolga ŞAHİN son günlerde gereksiz polemiklerle kamuoyunu boş yere meşgul etmektedir.Ahde vefa hayatın her alanında geçerliliği olan bir ilkedir. İnsanların kendilerini belli bir konuma getiren kurumlar hakkında konuşurlarken ahde vefa ilkesini göz ardı etmemeleri gerekmektedir. Ancak oyuncumuzun bu etik kuralları hiçe saydığını görmek bizleri üzmektedir.”

HİÇ KİMSE KULÜPTEN BÜYÜK DEĞİLDİR

“Kulübümüz geçen 16 Ağustos’ta 92.kuruluş yıldönümünü kutlamıştır. 92 yıllık bir tarihe sahip olan bu koca çınarı yıpratmaya, üzmeye hiç kimsenin hakkı yoktur ve olamazda !Bu kulübün tarihini bilmeyen ve kendisini bu büyük kulüpten üstte gören bir zihniyeti asla kabul edemeyiz. İster teknik adam, isterse futbolcu her kim olursa olsun !!Ama oyuncumuz tüm bunları unutmuş olacak ki her platformda kendini haklı görme gafletine düşmüştür. Biz büyük bir aileyiz. Burada dile getiremeyeceğimiz birçok konu vardır. Ancak bu konular zamanı geldiğinde siz saygıdeğer kamuoyuyla paylaşılacaktır. Ancak oyuncumuzun bu büyük kulübü bu çok zor süreçte yüzüstü bırakıp gidebilmek için bazı yanlış hesaplar içine girmekte olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Antrenmanlarda, takımın bir arada olduğu yerlerde ve kampta sürekli diğer genç oyuncuların bu kulübe zarar verici eylemlerde bulunmaları için akıllarını çelme, onları istemedikleri şeyleri yapmaları için tetikleme gibi eylemler içerisine girmiştir”

KENDİSİNE SÖZ VERİLEN İYİLEŞTİRME YAPILMIŞTIR

“Bu camia kendisine yapılan haksızlıkları asla unutmaz ve affetmez !!Sözleşmeli futbolcumuz Tolga ŞAHİN, zor dönemden geçen bu büyük kulüpten gidebilmek için sözleşmesinin iyileştirilmesi bahanesini öne sürmektedir. Ancak kulübümüz TFF 2.Ligine düşmesine rağmen genç oyuncularımızı teşvik etmek amacıyla diğer oyuncularla olduğu gibi Tolga ŞAHİN’le de geçen sezon başında yapılan 2016/2017 sezonu ücretlerinin üzerine bu sezon %10 artış uygulamıştır. Kulübümüz zaten 2017/2018 sezonu için gerekli artışı geçen sezon başında yapmıştır. Bunu oyuncumuzda inkâr etmeyecektir.”

PROFESYONELLİĞİN DOĞASINA AYKIRI HAREKET EDİYOR

“Diğer bir aydınlığa kavuşması gereken konu oyuncumuzun dün bazı medya organlarına vermiş olduğu demeçtir. Öncelikle bu demecin bizleri ne kadar üzdüğünü belirtmek isteriz. Oyuncumuz sakatlığıyla ilgili olarak sağlık kuruluşuna Kulüp Doktorumuzla birlikte gitmesini “Bana inanmadılar, kulüp doktorunu benimle birlikte hastaneye gönderdiler.” şeklinde ifade etmiştir. Ülkemizde bulunan birçok profesyonel futbolcu gibi oyuncumuzda sanırız profesyonelliğin sadece mali konularda geçerli olduğunu zannediyor. Profesyonel kulüplerin yapması gereken rutin bir uygulamayı “bana inanmadılar” şeklinde yorumlamak profesyonelliğin doğasına aykırıdır. Bu durum aslında oyuncumuza ne kadar değer ve önem verdiğimizin göstergesi ve aynı zamanda profesyonelliğin gereğidir.”

DİSİPLİNSİZ DAVRANIŞLARI NEDENİYLE KADRO DIŞI BIRAKTIK 

“Yukarıdaki açıklamalarımız umarım akıllarda kalan soru işaretlerini silmek için yeterlidir. Bu sebeple takımımızın bu süreçte daha fazla zarar görmemesi için oyuncumuz Tolga ŞAHİN göstermiş olduğu disiplinsiz davranışlarda bulunması ve kulübün izni olmadan basın yoluyla açıklamalar yapmak suretiyle marka değerini düşürücü hareketlerde bulunması sebebiyle SÜRESİZ KADRO DIŞI bırakılmıştır.”

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

Biz yine de böylesine kıymetli genç bir oyuncuyu kaybetmemek adına gereken çabayı gösterdiğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu durumu tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Oyuncumuza tavsiyemiz bu büyük camiaya layıkıyla hizmet ederek futbol yaşantısına devam etmesini, profesyonelliği yeterince öğrenmesini ve bir daha bu tür hatalar yapmaması tavsiyesinde bulunuyoruz.26.08.2017 Cumartesi günü oynayacağımız kritik ve önemli Amed maçı öncesinde takımımızın motivasyonunun bozulmaması açısından maç sonrasında daha da detaylı açıklamayı yapacağımızı bildiririz. Saygılarımızla..



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com