Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
TOLGA FENA PATLADI

2961 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 7.08.2017 15:55:00

 Mersin İfdman Yurdu’nun genç yıldızı Tolga Şahin , sosyal medyada hakkında dolaşan iddialara cevap verdi.

Takımda kalmak ve antrenama çıkmak istemediği yönündeki iddialara cevap veren Tolga,  Mersin İdman Yurdu sevgisini  ve kulübe gönülden bağlılığını kimsenin sorgulayamayacağını söyledi.

Tolga Şahin’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde ;

HASTA OLDUĞUM İÇİN SON ANTRENMANA KATILMADIM

 

“Sevgili Mersin İdmanyurdu taraftarlarının ve kamuoyunun dikkatine.. Öncelikle  kimsenin Mersin İdman Yurdu formasını reddettiğime dair söylemlerde bulunmaya hakkı yoktur. 2011 sezonunda kapısından içeri girdiğim Mersin İdman Yurdu’na gönülden bağlı olduğumu herkes bilmelidir. Yönetimin açıklamasında sakatlığı bahane ederek antrenmanlara çıkmadığım söylenmektedir. Şu bilinmelidir ki sezon açılışındaki ilk antrenmandan şu ana kadar yapılan bütün antrenmanlara katıldım. Sadece en son antrenmana katılamadım: O sırada yardımcı antrenörle birlikte Kocaeli Cihan hastanesine doktora gittik.Hava değişikliği ile bogazlarımdan sıkıntı yaşadım.Antrenmanlara rest çektiğim veya katılmadığım yalanıyla beni taraftarın ve kamu oyunun önüne atmak haksızlıktır. Tekrar ediyorum, sezon başından beri tüm antrenmanlara katıldım; sadece bir antremana çıkmadım, çünkü yardımcı antrenör ile bilikte doktora gittim.Ayrıca Paylaştığım fotoğraflar kampta Rıfkı Çınar’ın objektiflerinden çekilen pozlardır.”

BEN MERSİN İDMAN YURDU İÇİN SAKATLANDIM

“2013 sezonunda alt yapı takımında oynarken sol menisküsümde sorun oldu (Bütün raporları mevcuttur.) Takım doktorları ve kişisel doktorumun ısrarla “Sakın maça çıkma!” demelerine rağmen hocalarımın isteği üzerine, sakat olma riskiyle, benim iki üst grubumla olan Mersin İdman Yurdu- Kuvayi Milliye Spor maçına çıktım. O maçta Mersin İdman Yurdu Kuvayi Milliye Spor’u yenerek play-off’a kaldı. Oradaki bir pozisyonda dış menisküsüm yırtıldı. Bunu sadece Mersin İdman Yurdu forması için yaptım. Alt yapıdaki herkese ve tüm hocalarıma sorabilirsiniz. Kendi ailem bile çıkma dediği halde, sakat olarak defalarca Mersin İdman Yurdu formasıyla maça çıktım. Aynı şekilde, sakatlıktan döndükten sonra profesyonel takımın sezon öncesi kampı olmasına rağmen,  tam iyileşmeden, Gaizantep’te gerçekleşen play-off’lara katıldım. Orada final maçında aynı sorunlu bölgeden yeniden sakatlandım. Bunları anlatmamın tek sebebi, Mersin İdman Yurdu formasını sakatlığı göze alarak defalarca giydiğimin iyi anlaşılmasıdır. Bunu kulübün içinde çalışan personelinden teknik kadrosuna kadar herkes bilir. O sezon Rıza Hoca’nın ısrarla beni kampta görmek istemesine rağmen bu sakatlık nedeniyle orada bulunamadım.”

KENDİ İSTEDİKLERİ KULÜBE SATMAK İSTEDİLER”

“Öncelikle şunu belirteyim, Yönetim tarafından bana, Spor Toto ikinci ligde bir kulübe gönderileceğim söylendi. Fakat ben reddettim. Kendi istedikleri kulübe gitmediğim için bana bunu yapmaya hakları yok. Sezon bittikten sonra Başkan ve Yönetim “Tolga seni satacağız. Satamazsak da sözleşmende iyileştirme yaparak sezona devam edeceğiz.” diye belirtti. Ben de menajerlerime yönetimin söylediklerini aktardım. Bu doğrultuda kulübe yanılmıyorsam 7-8 civarında teklif geldi. Fakat anlaşamadılar.Bu şekilde birçok kulüp, oluşan güvensizlikten dolayı transferden vazgeçti.”

İYİŞELTİRME YAPACAKLARDI  AMA DURMADAN ERTELEDİLER

“Bana defalarca iyileştirme yapacaklarını söyledikleri halde hep ertelendi. Ayrıca bana yapılan ödemeler gecen sezon alın terimi karşılığıdır.Fakat bunların benim için hiçbir önemi yok.Bunu tüm çevrem, herkes bilir. Neden böyle bir açıklama yapıldığını ben de anlamadım. Tekrar ediyorum, kimse benim Mersin İdman Yurdu’luluğumu -taraftar grubu hariç- sorgulayamaz. Bu mesnetsiz ve talihsiz açıklamaları, ardından yaşananları kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com