Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
"Sporda markalaşıyoruz"

2187 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 27.07.2017 11:27:00

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen 2017 CEV Avrupa Plaj Voleybolu Turu - Beach Volleyball Satellite başlarken ilk atışı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, " Mersin’i spor alanında markalaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

30 Temmuz tarihine kadar sürecek olan 2017 CEV Avrupa Plaj Voleybolu Turu - Beach Volleyball Satellite Mersin’in tanıtımı Marina’da gerçekleşti. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Teknik Supervizor’ü Pier Paolo Murgioni, Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yöneticisi Oğuz Değirmenci, antrenörler ve sporcular katıldı.

Toplantı da söz alan Başkan Kocamaz, birçok alanda marka şehir olma potansiyeline sahip bulunan Mersin’i, düzenlen ulusal ve uluslararası etkinliklerle spor alanında da markalaştırmayı hedeflediklerini belirterek, "İlimizi sporun göz bebeği bir kent haline getirmek, hatta sporun başkenti yapmak üzere çıktığımız yolda sizlerin de yakından takip ettiğiniz gibi, pek çok ulusal ve uluslararası organizasyon gerçekleştiriyoruz. Sadece spor değil ilimizin tüm marka değerleri hakkında dünya genelinde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Belediye olarak spor hizmetleri kapsamında bugüne kadar yaklaşık 40 uluslararası organizasyon düzenlediklerini ifade eden Kocamaz, şunları söyledi:

"İlimizin ve ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan uluslararası organizasyonlarımızdan biri de şüphesiz 2014 ve 2015 yıllarında düzenleyip 2016 yılında hain 15 Temmuz darbe teşebbüsü nedeni ile iptal ettiğimiz Pro-Beach Plaj Voleybolu organizasyonudur. Bu güzel organizasyonumuzu daha da geliştirerek, 2017 Satellite Mersin Uluslararası Plaj Voleybolu olarak üçüncü kez düzenliyoruz. Bu prestijli turnuvanın ilimizin ve ülkemizin tanıtımına, dünya genelindeki barış ve kardeşlik ikliminin güçlenmesine önemli katkılar sağlamasını temenni ediyorum. Turnuvada mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum."

Vali Yardımcısı Halal da, Mersin’de atletizm, bisiklet, plaj voleybolu ve diğer spor dallarının her alanında büyük organizasyonlar yapıldığını kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu anlamda yapılan organizasyonlar sayesinde Mersin her gün ‘spor kenti Mersin’ hedefine biraz daha yaklaştırılmakta. Biz Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlediği organizasyonlardan dolayı teşekkür ediyoruz, inşallah başarılı geçer. Kentimizi ‘Spor Kenti Mersin’e biraz daha yaklaşıyor."

Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Yöneticisi Oğuz Değirmenci, federasyonu olarak plaj voleybolunda son 5 yılda yaptıkları çok önemli organizasyonlar olduğunu ve bu organizasyonların arasında Mersin’in kendileri için en önemli organizasyonlardan bir tanesi olduğunu dile getirdi.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Teknik Supervizor’ü Pier Paolo Murgioni, organizasyon kapsamında büyük görsel şovların yaşanacağını kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu turnuva bizim için çok önemli. Büyük bir organizasyonla ve büyük bir destekle karşılaştık. Sizin ilginiz bizim için çok güzel. Çok güzel maçlar oynanacak. Sizin için büyük bir şov olacak. Herkese özellikle de Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne gösterdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum."



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com