Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
Koray Palaz imzaladı

2144 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 17.07.2017 23:05:00

 Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, teknik direktörlük koltuğuna Koray Palaz’ı getirdi. Takım bugün idmanlara başlayacak.  Başkan  Mahmut Karak’ın da katıldığı imza töreninde Koray Palaz, 3 yıllık sözleşmeye imza atarken, Mersin ekibi bugünden itibaren idmanlara başlayacak. İmza töreni öncesi konuşan Başkan Karak, Koray Palaz ile 3 yıllık anlaştıklarını dile getirdi. 3 yıllık sözleşmeyi bilerek ve isteyerek yaptıklarını kaydeden Karak, "Bulunduğum yerde istikrarlı yürümek adına, daha çok uzun projelerle daha doğru adımlarla gidebilmek adına her yıl teknik direktör değiştirmektense takımı daha iyi analiz eden takımı tanıyan hocalarla devam etmek bizim adımıza daha doğru olur. 3 yıllık sözleşmeyi de bu yüzden yaptık. Yani her yıl hoca değişikliği yaptığımız zaman, yeni gelen hocanın takımla kaynaşması, oturtması uzun işler. Bizim buna zamanımız yok. Eğer Mersin İdmanyurdu’nun şu anki durumuna bakarsak uzun süreçli bir çalışma yapmak lazım. Hocamıza güveniyoruz, takdir ettiğimiz hocalardan bir tanesi. Bu uzun süreçte takımı daha iyi analiz edip ileriye dönük daha iyi çalışmalar yapacaktır. Alt yapıyla ilgili daha iyi bilgisi olan, oradan çıkacak gençlere daha iyi yön verecek bir hoca olduğu için 3 yıllık bir sözleşme yapmak istedik" diye konuştu.

Koray Palaz ise Mersin’de havanın sıcaklığının kulübün içene de geçtiğinin altını çizerek, "Yönetimimiz sağ olsunlar burada bulunduğumuz sürede bizi çok güzel bir şekilde ağırladı. Ben bugün burada 2. Lig temsilcisi Mersin İdmanyurdu’na imza atmıyorum. Ben burada 92 yıllık bir çınarın, benim vizyonumda ve yönetim kurulumuzun vizyonunda Süper Lig takımı Mersin İdmanyurdu’na imza atıyorum. Yaşamış olduğumuz yurt dışı ve yurt içi tecrübelerimizi biriktirerek, bugün ki takımın bulunmuş olduğu bu talihsiz süreci en kısa zamanda atlatıp, Mersin İdmanyurdu’nu hak ettiği yere taşımak için göreve geldik. Hayırlısıyla istediğimiz şartları oluşturduğumuzda kulübün hak ettiği yere getireceğiz. Çünkü bu takımın hak ettiği yer burası değil. O yüzden taraftarımızla, şehrin önde gelenleriyle bu kulübü hak ettiği yere taşımak için göreve geldik" şeklinde konuştu.


"Biz zayıf halka değiliz, zayıf halka da olmayacağız"

Palaz, Mersin’e isteyerek ve bilerek geldiğini, şu anda takımın ne durumda olduğunu bildiğini söyledi. Takımın son durumunu da değerlendiren Palaz, "Bazen hayatta en zayıf halka gibi gözüken şeyler tam tersi olabiliyor. Futbolda böyle bir yorumu yapmak çok talihsiz olur. Biz bir zayıf halka olmadığımızı lig başladığında da müsabakaları oynadığımız sürecede bunu göstereceğiz. Biz zayıf halka değiliz, zayıf halka da olmayacağız. Dolayısıyla ligdeki rakiplerimizi de iyi tanıyoruz. Geçen sezon boyunca birçoğunu defalarca izledik. Biz bu ligin zayıf halkası değiliz. Öyle bir algıya müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Artık önlerinde bir sürecin olduğunu kaydeden Palaz, "Bu süreci doğru planlayıp, doğru yaşamak çok önemli. Doğru planlamak ve yaşamak için o bilgiye ve donanıma sahibiz. İnşallah güzel yerlere geldiğimizde burada yeniden değerlendiririz. Tabii ki ki 3 yılın sonundaki en büyük idealimiz Süper Lig’de olmak. Ancak ilk önce bugünün şartları içerisinde kulübümüzü nasıl bir adım öne taşırız bunun planlamasını yapmak istiyoruz. Hayatta her şey adım adım oluyor. O yüzden bunu da adım adım yapacağız" ifadelerini kullandı.


"Bize bir zeytin dalı uzatın, bizde size bir zeytin ağacı verelim"

Daha önce diğer takımlarda görev yaparken birçok kez Mersin’e geldiğini belirten Palaz, "Takım ve taraftarlarla ilgili çok şey biliyorum. Bu taraftar grubuna sadece şunu söyleyebilirim. Bizi yalnız bırakmayın. İyi günlerde herkes yanındadır, önemli olan bugünlerde bizim yanımızda olmaları. Taraftar gruplarını çok benimsiyorum. Bizim onlara ihtiyacımız var. Bize bir zeytin dalı uzatın biz de size bir zeytin ağacı verelim. Bizim o zeytin dalına ihtiyacımız var. Taraftar takımların önemli bir parçasıdır. 92 yıllık bir çınarın tabii ki de 92 bin 92 milyon bir sevgisi olması gayet normal. Taraftarlar bizim ailemizin önemli bir parçasıdır. Onlara da bizimle birlikte bu yolda yürümeye davet ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Karak ve Palaz, sözleşmelere imza attılar.



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com