Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
BÜYÜK BULUŞMA

8531 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 6.06.2017 12:19:00

 Mersin İdman Yurdu’nun ateşli taraftar grubu şeytanlarda büyük buluşma gerçekleşti. Uzun yıllar önce aralarındaki tartışma nedeniyle yollarını ayıran güney ve kuzey kale arkası liderleri Tevfik Sırrı Gür Stadyumunun önünde Mersin İdman Yurdu için birleşti. Tribün liderleri Ufuk Tepebaş ve Aydın Demirci yaptıkları ortak açıklamada “Artık kavga yok, husumet yok. Tek gerçeğimiz ve aşkımız Mersin İdman Yurdu” diyerek birlikte yürüme kararı aldı. Öte yandan tribün liderleri taraftarlarla birlikte Cuma günü Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanını ziyaret edeceklerini , büyük bir yürüyüş gerçekleştireceklerini söyledi.

 
Tribün liderlerinin ortak basın açıklamasının tam metni şu şekilde ;
 
“Mersin İdmanyurdu’muz 92 yıllık şanlı tarihi boyunca en kötü dönemini geçtiğimiz sezon yaşadı ve yaşamaya da devam ediyor. Ali Tekin ile başlayıp, Tekin’in uzantısı olan 43. Başkan Mahmut Karak ile devam eden çöküş, sezon sonunda takımın bir alt lige düşmesine neden olmuş, paraları ödenmeyen futbolcularımızın da birer birer takımdan ayrılması ile YIKIM süreci adeta hız kazanmıştır. Amaçları hiçbir zaman Mersin İdmanyurdu olmayan Ali Tekin, Mahmut Karak ve onların iş bilmez yöneticileri şahsi menfaatleri uğruna takımı kapanma noktasına sürüklemişlerdir. Bu sürüklenişe de bir dur deme zamanı artık gelmiştir ve geçiyordur.
 
Yalan, iftira, tehdit, hakaret ve şahsi menfaatlerinden başka birşey düşünmeyen, futboldan ve kulüp yönetmekten bihaber olan Ali Tekin, Mahmut Karak ve onların iş bilmez yöneticilerinin asıl amaçlarının Mersin İdmanyurdu olmadığı aylar önce gün yüzüne çıkmıştır. Bu sebeple kent dinamikleri ve basının koca çınara sırt çevirmiş, adeta kaderine terk etmiştir. 
 
Ancak biz Mersin İdmanyurdu taraftarları olarak, hiçbir suretle takımımızı bu zorlu süreçte kaderine terk edip sahipsiz bırakmadık, bundan sonra bırakmayacağız da. Kar kış demeden, deplasmanda ve iç sahada sesimiz kısılıncaya kadar desteklediğimiz Mersin İdmanyurdumuz için gerekirse canımızı vermeye bile kararlıyız. Bu kararlılıkla yapılan yanlıştan dönülmesi ve telafisi olmayan felaketlerin yaşanmaması için bir olmaya, diri olmaya, güç olmaya ve 2011’deki ruhu yeniden canlandırarak takımımızı ayağa kaldırmaya karar verdik. 
 
Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Şayet bir gün, çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. KURTARICI KENDİNİZ OLUN’ sözüyle yola çıkarak Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmaya ve kurtarıcı olmak için yeniden yola çıkıyoruz. Geçmişte taraftarlar arasında yaşanan tatsız olayların üzerine sünger çekerek tek gerçeğimiz ve ortak sevdamız olan Mersin İdmanyurdu’nu yeniden ayağa kaldırabilmek adına güç birliği yapmaya karar verdik. Biliyoruz ki birlikten kuvvet doğacak, bu kuvvet de Mersin İdmanyurdu’nu yeniden eski günlerdeki gibi ayağa kaldıracak. Bu takımı her zaman olduğu gibi asıl sahibi olan taraftar yaşatacak. 
 
Küskünlükleri bir tarafa bırakıp Mersin İdmanyurdu taraftarları olarak yeni ve güçlü bir oluşum içerisine giriyoruz ve uyuyan devi yeniden uyandırmaya kararlıyız. Bu yolda da tüm alternatifleri hayata geçireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni bir yapılanma ve yeni bir dernek yönetimi ile ilk olarak taraftarı harekete geçirecek, ardından hiç vakit kaybetmeden Mersin İdmanyurdu’nu yeniden ayağa kaldırabilmek için tüm imkanları seferber edeceğiz. Artık Mersin İdmanyurdu üzerinden kirli ellerin çekilmesinin zamanı gelmiş ve geçiyordur. İnanıyoruz ki ortak bir eylem planı çerçevesinde yeni güçlü bir yönetim, güçlü bir taraftar ve kentinde destek verdiği Mersin İdmanyurdu eski günlerine kavuşacaktır. Aksi takdirde bu koca çınar yok olup gidecektir. 
KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR..”


Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com