Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
BİLİR DAVA AÇIYOR

3540 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 15.05.2017 16:01:00

 Bandırmaspor maçı öncesi Kulüp Başkanı Mahmut Karak’ın CEO Haluk Kulaçoğlu ve eski Sportif Direktör Mesut Bilir ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü.  TÜFAD Başkanlığını yapan Mesut Bilir Başkan Karak’ın  açıklamalarının ardından bir basın bildirisi yayınladı ve Karak’ı iddialarıyla ilgili ispata davet etti. Bilir, konuyu hukuki zemine taşıdığını ve adli süreci başlattığını söyledi. 

 

Mahmut Karak şu anda TÜFAD Başkanı olan Mesut Bilir’in Mersin İdman Yurdu’nda görev yaptığı dönemde teknik adam  Bülent Korkmaz’a kulübü sattığı yönünde iddiada bulunurken, Bilir’in kulübün evraklarını bazı kişilere servis ederek, kendilerini zor düşürmeye çalıştığını söylemişti. Ayrıca Karak, Bilir’in kendisi ile Başkan Ali Kahramanlı’nın arasını bulmaya çalıştığını da belirtmiş, “Buraya bu futbolcuların getirenlerin Mesut Bilir’ler olduğunu biliyorsunuz. Bu kulübün başına bela eden menajerlerin Mesut Bilir gibi kişilerin şu an gövde yapısının kilosunun nerden geldiğini çok iyi biliyorsunuz. Ömrünüz yetmeyecek. Bu kulübe gelmeniz için ömrünüz yetmeyecek. Uğraşamayacaksınız. Evrakı alıp da federasyondan tanıdığımız var diyerekten MİY evraklarını servis etmeyi bilen Mesut Bilir’e sesleniyorum. Mersin bilsin bu isimleri biz MİY kulüp başkanı ve yöneticileri olarak rahatsızız.” Şeklinde çarpıcı iddialarda bulunmuştu. 

Karak’ın bu iddialarına Mesut Bilir yayınladığı bir basın bildirisyle cevap verdi. Bilir yayınladığı mesajda iddia sahibi olan Başkan Mahmut Karak’ı ispata davet etti ve kendisiyle hukuksal zeminde hesaplaşacağını söyledi. Bilir’in yayınladığı bildiriden çarpıcı başlıklar şu şekilde;

“92 yıllık şanlı bir geçmişe sahip olan Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü’nün bir başkanına böylesi nefret söylemleri ve iftiralar yakışmamaktadır. Kulüp tarihi boyunca bu tarz nefret söylemlerini, iftiraları ve hakaretleri kulüp başkanını bir tarafa bırakın, bir yönetici dahi kullanmamış, Başkanlık ve Yöneticilik bu kadar ayaklar altına alınmamıştır.”

 

İFTİRA ATTIĞI DÖNEMDE YOKTUM

“Mahmut Karak’ın şahsımı Mersin İdmanyurdu’nun ‘KİRLİ LEKESİ’ olarak ilan etmesini, yalan ve iftira odaklı açıklamalarını ıspat etmeye davet ediyorum. Benim Hakan Kutlu’yu, Mesut Bakkal’ı, Giray Bulak’ı, Bülent Korkmaz’ı, İbrahim Önenç’i, İzzet Karakulak’ı, Hakan Çobanoğlu’nu ve Önder Engin’i kulübe getirdiğimi iddia eden Mahmut Karak, açıp hangi tarihlerde ve hangi görev ile kulüpte çalıştığıma baksaydı keşke. “

KAHRAMANLI İÇİN ASLA ARACILIK YAPMADIM

“Ordaki görüşmeye tanık olanlar benim Ali Kahramanlı ile kendilerinin arasını bulmam ile ilgili bir muhabbetin geçmediğine şahittirler. Ali Kahramanlı konusunu Karak kendisi açmıştır. Kahramanlı ile ilgili ellerinde dosyalar olduğunu bana söylemiş, bende kendisine eğer konu ile ilgili bir suç varsa kendilerinin savcılığa gitmesi gerektiğini belirttim. Karak’ın bu iddiası kesinlikle iftiradır. Bunu da kanıtlamaz ise namerttir.”

 

RESMİ YAZI OLMADAN EVRAK ALINMAZ

“Sayın Karak açıklamasında benim, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan kulüp ile ilgili belgeler alıp basına ve ‘ÇAKAL’ diye tabir ettiği bazı kişilere servis ettiğimi iddia etmiştir. Kulüp Başkanlığı yapan Karak şunu iyi bilmelidir ki, Kulüp resmi yazısı olmadan TFF’den bir evrak almak mümkün değildir. Kime hangi belgeyi verdiğimi ıspatlamak zorundadır”

“SAHTE İMZAYI ATANLARA SOR”

“Mahmut Karak ayrıca kulübü ‘hiç utanmadan’ Bülent Korkmaz’a sattığımı iddia etmiştir. Sahte İmza meselesi ile ilgili de konuyu bilmeden yaptığı açıklama yalan ve iftiradan başka birşey değildir. Konuya sebep olan sahsi imza Bülent Korkmaz adına atılmamış, kulüp yöneticisi Adem Serin adına başka bir kişi tarafından atılmış olup, Adem Serin’in konu ile ilgili 4 Ocak 2016 tarihinde ulusal medyada açıklamaları mevcuttur. Mahmut Karak, iddia ettiği tüm iddialarını İspat etmekle hükümlüdür. Konu ile ilgili avukatlarım tarafından hakkımı adalet ve hukuk önünde arayacağımı ve adli süreci başlattığımı bilmelidir.”

 



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com