Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
Değişim şart

2371 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 1.05.2017 14:54:00

İnsanların tekrarcı yapısı olur ama kulüplerin olmaz. Mersin İdman Yurdu 2. Ligde başlayan serüveni tekrar 2. Lige dönerek sonlandırdı. Kulüp kendiliğinden geri dönmedi maalesef  Futbol Kulübünü Futbolun içinden gelenler yönetmediği için kaynaklandı.Evet kötüyü yaşamadan  iyinin değerini bilmeyenlerdeniz.Belki bu kötü sonucu zamanla iyi çevirmek gibi bir refleks geliştirirsek belki bu olumsuzluktan zirveye gidebiliriz.

Ama Kulüp baştan sona yeniden yapılandırılmalı,5 yıl gibi bir süre verilmeli bu 5 yılda tesis,alt yapı ve sabit akar nasıl sağlanır,borç batağından nasıl kurtulurun reçetesini yazılmalı. En önemlisi geçmişte yapılan hatalar tekrarlanmamalı. Bu saten sonra mevcut yönetim devam eder mi,kongre olur mu ve ya güçlü bir kurum takıma sahip çıkar mı bilmem ama ne yapılacaksa Mayıs ayı bitmeden yapılmalı.

Sonuç olarak Mersin İdman Yurdu’nu sıradanlaştırdılar. Yönetim kalırsa yada yeni yönetim gelirse ilk iş olarak takımın uzun süredir kaybettiği itibarı,değeri ve büyüklüğünü en kısa zamanda iade etmeli. Mersin İdman Yurdu’nun ağırlığı gelen oyuncunun ve hocanın hissetmesi gerekir. Aksi taktirde Mersin İdman Yurdu’nu kimse ciddiye almaz ve yıllardır süren oyuncuya dayalı sistem devam eder.

Son olarak son yıllarda Mersin İdman Yurdu’na gelenler gitmek için gelmiş. Mersin’e gelen neredeyse hiç kimse kalmak için çaba harcamamış,hep basamak olarak kullanılmış Kulüp basamak olarak görülmüş.Yönetici rant sağlamak,ihale almak için,futbolcu sıçramak yada sadece para için gelmiş. Hal böyle olunca hiç kimsenin Kulübe faydası olmammış tam tersi geçmişteki bir çok yönetici farklı noktalara gelmiş. En az kazanan ise isim yaparak gitmiş.

Olmamalıydı

Uzun süredir Mersin İdman Yurdu’nu takip ederim. Maalesef yaptığınız bir haber ya da sosyal medyada bir paylaşımınız birilerini mutlu etmez. Ha zaten yaptığımız hiçbir haber de birilerini mutlu etmek ya da üzmek için yapmayız. Sadece doğru bildiğimizi yaparız hatası ile doğrusu ile.Nasıl biz insanları eştirebiliyorsak insanlarda bizi eleştirebilir çünkü kimse dokunulmaz değildir. Burada ki tek   şart belden aşağı vurulmamalı,hakaret olmamalı. Maalesef benimde olduğum bir ortamda, benim bir paylaşımımın altına gelen bazı yorumlar Mersin İdman Yurdu yönetimini rahatsız etti.

Yaşanan nahoş olay sonunda her iki taraf da gerildi. Yöneticilerin istenmeyen ve sert ifadeleri ile karşı karşıya kaldık. Mersin İdman Yurdu yönetimi  basına bir mail atarak böyle bir olayın yaşanmadığını söyledi. Fakat böyle bir olay yaşandı. Konunun içerisine dahil olan silah meselesi de yönetim tarafından kesin bir dille reddedildi. Evet Silah çekme yada gösterilme olayı kesinlikle yaşanmadı.. Olayın ertesi günü yazdığım köşede bundan söz etmedim, hatta bir gazeteci büyüğümüzün yazdığı köşede de silah ibaresi yoktu. Bir gazeteci arkadaşım ile yaptığım bir telefon konuşmasında ise gerilen ortamda oluşan algımı kendisiyle paylaştım. Konuşmalarımızın içeriğinde geçen silah kelimesi yanlış anlaşıldı. Sonuç olarak her iki tarafında daha fazla yıpranmadan bu konunun kapanarak Mersin İdman Yurdu’nu düştüğü bu bataklıktan nasıl kurtarırız,nasıl buradan daha güçlü çıkarız hesapları yapılmalı.



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com