Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
Şeytanlar'dan ince ayar!

2842 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 10.12.2014 13:02:00

Mersin İdman Yurdu’nun ateşli taraftar grubu şeytanlar yayınladıkları bir basın bildirisi ile yönetime, Büyükşehir Belediye Başkanı’na ve Vali’ye önemli mesajlar gönderdi. Yayınlanan basın bildirisinde kentin dinamiklerinin Mersin İdman yurdu’na sahip çıkması istenirken, kentin mülki amirlerinin de bu başarıların kalıcı olması için harekete geçmesi gerektiği kaydedildi. 

Şeytanlar tarafından yayınlanan basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi:

 

Değerli Mersin halkı ve Mersin İdmanyurdumuza gönül verenler... Bildiğiniz üzere takımımız geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamladı ve bu sezon taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanacak bir futbol sergileyerek geçilen haftaya müteakip ligi 4. sırada kapattı. Hiç kimsenin beklemediği bu başarı haliyle hepimizi mutlu etti.

BAŞARILAR KALICI OLMALI

"Lakin; elde edilen bu başarının hala somut, kalıcı bir başarı olmadığını, kulübümüzün sadece günü kurtardığını hepimiz biliyoruz. Bizler her zaman canımızdan çok sevdiğimiz kulübümüzün geleceğinin ne olacağını merak ediyoruz ve endişe duyuyoruz. Günümüz güzelken yarın bataklığa saplanmayacağımızın garantisini hiç kimse veremiyor. Çünkü kulübümüzün ne kalıcı bir gelir kaynağı ne de mali kaynak edineceği bir kurum var.Tüm şehirlerde belediyeler, şehir kulüplerini kalkındıracak adımlar atmaktadır. Ve belediyelerin şehir takımlarına vermiş oldukları bu destek, devlet kanunlarınca yasaldır."

"KOCAMAZ’DAN SÖÜNÜ TUTMASINI BEKLİYORUZ"

"Sayın belediye başkanımız Burhanettin Kocamaz Kadıköy’de oynanan final maçında taraftarımıza otobüs konusunda büyük destekte bulunmuş, sayfamız aracılığıyla da kendilerine teşekkür etmiştik. Lakin bu olayın ardından kulübümüz kendilerinden hiçbir destek görememiş, kaderine terkedilmiştir. Burhanettin Kocamaz, Tarsus İdmanyurdunu yıllar boyunca tek başına ayakta tuttuğunu kendi ağzıyla belirtmiştir. Mersin İdmanyurdu üvey evlat mıdır? Bizler bunu merak ediyoruz. Tesisleşme konusunda verilen sözlerin sayın başkan tarafından tutulmasını bekliyoruz."

"SAYIN VALİMİZİ DE GÖREVE DAVET EDİYORUZ"

Acı gerçek şu ki; Mersin İdmanyurdumuz, Avrupa’nın 6 üst düzey liginde henüz kendi tesisi olmayan tek kulüptür. Vali, bir şehrin mülki amiridir ve şehirdeki her bir olguyu yasalar çerçevesinde istediği şekilde yönetme hakkına sahiptir. Şehrimize tayin olan sayın valimiz Özdemir Çakacak’ın şu ana kadar kulübümüz için hiçbir şey yapmadığını üzülerek belirtiyoruz. Bir kulübü şehrinin valisi bile yalnız bırakırsa sportif başarılar zamanla yerini hüsrana bırakacaktır.

"AYNI TAS AYNI HAMAM"

Mersin İdmanyurdu hala bilinçsizce, rastgele yönetiliyor. Sayın yöneticiler kurumsallaşma adına henüz hiçbir adım atmadılar. Tesisleşme, taraftar mağazası, kalıcı gelir kaynağı, yeni stadyumda yaşanan aksaklıkların düzenlenmesi vs... konularında ne yazık ki hiçbir ilerleme katedilemedi. Taraftar hep birşeyler düzelecek diye beklerken yıllardır aynı tas, aynı hamam düzen devam etmektedir. Futbol kulübünün ligi ve konumu değişirken kafa yapısı hala amatördedir.

Sayın ilçe başkanları, mülki amirler, Mersin’den ekmek kazanan iş adamları... Lütfen artık bu kulübe sahip çıkın. Elinizi önce vicdanınıza, sonra taşın altına koyun.

Değerli Mersin halkı; takımımızın Süper Lig’deki konuma sizleri yanıltmasın, bu toz bembe durum her an tersine dönebilir. Temelsiz yapılan binanın yıkılması her an muhtemeldir. Kulübümüzün geleceği için lütfen siz de sesinizi yükseltin. Şehrimiz için, kendimiz için...

Başka Mersin İdmanyurdu yok. 



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com