Anasayfa | Künye ve İletişim | Sık Kullanılanlara Ekle
Anasayfa İçel İdman Yurdu Basketbol Salon Sporları Genel Haberler Amatör Sporlar Galeri Olimpik Oyunlar Tarsus İdman Yurdu
Bir şans daha!

2193 kez okundu . 0 yorum yapıldı.


Haber Tarihi : 15.04.2014 16:19:00

Süper Lig’e direkt çıkma yolunda az da olsa küçük bir şanslarının olduğunu vurgulayan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Kalan üç maçımızı da kazanarak küçük de olsa bu şansımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

PTT 1. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Mersin İdmanyurdu’nda Bucaspor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Hafta sonu oynanacak zorlu Ankaraspor maçı öncesi Nduka ve Murat Ceylan’ın takımla çalışmalara başlaması sevindirirken, Ben Yahia’nın sakatlığı nedeniyle bu maçta oynamayacak olması teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

“FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM”

Macit Özcan Spor Kompleksi’nde düzenlediği basın toplantısıyla haftayı değerlendiren İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Bucaspor maçından oynanan futbol ve alınan 3 puandan dolayı oldukça mutlu olduğunu vurgulayarak, “Bucaspor galibiyeti çok önemliydi. Çünkü Play-Off’a kalma yolundaki rakibimiz Manisaspor da haftayı 3 puanla kapattı. Eğer bu maçta olası bir puan kaybı yaşasaydık Play-Off şansımız da zora girerdi. Buca gibi tehlikeli bir takım karşısında uzun süre 10 kişi oynamamıza rağmen aldığımız 3 puan takımdaki olumlu gidişatın göstergesidir. Artık rakibin oyununu bozan, baskı kuran ve daha az pas hatası yapan bir takım olma yolunda büyük bir aşama ilerliyoruz. Futbolcularımız 10 kişiyle nasıl oynanması gerektiğini gösterdi. Bunlar bir teknik direktör olarak beni sevindiriyor. Futbolcularımı gösterdiği performanslarından dolayı kutluyor ve alınlarından öpüyorum” dedi.

“KÜÇÜK DE OLSA BİR ŞANSIMIZ VAR”

Hafta sonu oynanacak Ankaraspor maçıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan tecrübeli hoca, “Süper Lig’e direkt çıkmak için küçük olsa bir şansımız var. Kalan üç maçımızı da kazanarak küçük de olsa bu şansımızı sürdürmek istiyoruz. Ordu, 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında yaşadığımız o puan kayıpları olmasa şimdi belki de direkt çıkma yolunda en avantajlı ekiplerden biri olabilirdik. Bu hafta karşılaşacağımız Ankaraspor kendini Süper Lig’e çıkma yolunda en avantajlı takım olarak görüyordu. Ancak son haftalarda yaşadıkları puan kayıplarıyla dördüncü sıraya kadar gerilediler. Bu nedenle hırpalanmış ve panik içinde bir takımla karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp hem Play-Off’u garantilemek hem de direkt çıkma yolundaki az da olsa şansımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

TARAFTARLARA KÜFÜR UYARISI!

Bucaspor maçında küfür cezası nedeniyle sadece bayan ve çocuklara karşı oynadıklarını hatırlatan Vural, taraftarlara küfürlü tezahürat nedeniyle uyarılarda bulunarak, “Küfürlü tezahüratlarda bulunarak, takımının ceza almasına neden olan taraftarlarımız lütfen dikkatli olsun. Bunu bir daha tekrar eden taraftarların samimiyetinden ve takıma olan sevgisinden şüphe duyarım. Aman ha sakın bir daha yapmayın. Çünkü bu iş taraftarsız olmaz. Play-Off gibi zorlu bir süreçte lütfen bizi taraftar desteğinden yoksun bırakmayın. Buradan ayrıca Buca maçında bizi destekleyen bayan ve çocuk taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

DESTEK GECESİ DÜZENLENİYOR

Play-Off maçlarına sorun bir şekilde hazırlanmak ve maddi sıkıntıları ortadan kaldırmak için kent dinamikleriyle birlikte destek gecesi düzenleyeceklerini kaydeden Vural, “Seçimlerin ardından Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Belediyesi Belediye Başkanı Fazıl Türk ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile görüştük. Sağ olsunlar kendileri de bize destek vereceklerini vurguladılar. Maddi sıkıntılarımızı bir an önce çözmek zorundayız. Çünkü CAS’taki davalarımız nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayabiliriz. İdmanyurdu’nun başarıya ulaşması için herkesin taşın altına elini sokması lazım. Destek gecesi bir an önce düzenlenmeli ve gerekli miktar mutlaka toplanmalı” ifadelerini kullandı.

AKDENİZ GAZETESİ

 

 



Haber Etiketleri
- |

Yorumlar
Haberi Yorumlayın
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Yorumunuz * :
Doğrulama *
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  Refresh
 

İDDİALI KONUMA GELDİ
İÇEL İDMAN YURDU
 
İDDİALI KONUMA GELDİ
 
-...  
  YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI ...
  BAY GEÇİYOR...
  İÇEL ZİRVEDE! ...
  İLK YARIYA 2 GOL SIĞDIRDI ...
TÜM İÇEL İDMAN YURDU HABERLERİ

YILIN SON MAÇI
BASKETBOL
 
YILIN SON MAÇI
 
-...  
  PERİLER ZORU KOLAYA ÇEVİRDİ...
  OLAYLI MAÇ!...
  KÖTÜ SERİ DEVAM EDİYOR...
  AVRUPA KADINLAR CİMNASTİK ŞAMPİYO...
TÜM BASKETBOL HABERLERİ

HAKEMİ GEÇEMEDİ!
SALON SPORLARı
 
HAKEMİ GEÇEMEDİ!
 
Türkiye Erkekler Hentbol 1.Liginde mücadele eden Mersin İdman Yurdu He...  
  MİLLİLERİN HEDEFİ İLK 3 İÇİNDE YER...
  HENÜZ GALİBİYETİ YOK...
  ZİRVEYE BİR ADIM DAHA...
  GALİBİYET İÇİN ÇIKACAKLAR...
TÜM SALON SPORLARı HABERLERİ

ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
GENEL HABERLER
 
ALTAY’DAN SİLİFKE BELEDİYESPOR’A MARŞ
 
Pop-rock sanatçısı Ali Altay, Silifke Belediyespor’a marş yazıp best...  
  TARSUS İDMAN YURDU TELAFİ PEŞİNDE...
  HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR...
  DÖRT GÖZLE BEKLİYOR...
  KAYBEDENİN İŞİ ZOR!...
TÜM GENEL HABERLER HABERLERİ

KÖŞE YAZARLARIMIZ
  • Ali ŞANLI
  • Suat Özdal
    TARAFTARIN SESİ
    ANKET
    Sizce gelecek hafta oynanacak olan Karabükspor karşılaşmasında forvette hangi isim oynamalı ?
    -Welliton Soares
    -Marko Futacs
    V?DEOLAR
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    O futbolun fenomen ismi (VİDEO)
    Kamptan ilk görüntüler
    Kamptan ilk görüntüler



    Anasayfa Künye İletişim Giriş Sayfam Yap Sık Kullanılanlara Ekle
    Copy Right © 2012 Paskolik . Tüm Hakları Saklıdır. Tasarım & Geliştirme Mustafa ŞAMDAN. Email : m.shamdan@gmail.com